sbs010_essential_vitamine_e_cream_500ml

E-vitaminos hidratáló krém/ESSENTIAL CREAM VITAMINE E- 500ml

1 490 Ft

Cikkszám: SBS010. Kategóriák: , , .

Termékleírás

E-vitaminos hidratáló masszázskrém. Bőrvédő krém magas E-vitamin tartalommal – kiváló arcmasszázshoz, testkezelésekhez, a kéz, a láb és a test ápolására. Az E-vitamin-ról köztudott, hogy természetes UV-szűrő. E bőrvédő krém antioxidáns, semlegesíti a sejteket károsító szabad gyököket. Hidratáló, csökkentheti a koleszterint szintet, erősítheti az immunrendszert, segítheti a sebgyógyulást. Magas koncentrációjú használata sejtvédő, vitalizáló hatású. A bőrt egészségessé, bársonyossá, élettelivé varázsolhatja. A teljes testfelületre, bármely bőrtípushoz javasolt.

Fontosabb hatóanyagok és hatásai:
E vitamin: Semlegesíti a sejteket károsító szabad gyököket, antioxidáns, . Védi a szöveteket és a sejteket a környezeti ártalmaktól.
Kukoricacsíra olaj: Tele van E, F, A, vitaminokkal és lecitinnel, amelyek késleltetik a bőr öregedését és ráncosodását. . Rendkívül értékes bőrrokon anyag.
Kókuszolaj: hidratáló, bőrpuhító.
Citrom olaj: Hűsít és frissít. Megerősíti a gyenge, törékeny körmöket.
Geránium olaj: Nyugtat és hűsít és nyugtat.  Érett bőrre ajánlott. Fonnyadt, száradt, öregedő bőrre kiváló regeneráló,  a faggyútermelést szabályozza.

ESSENTIAL E VITAMINE

It reduces the dehydration of the all skin types. The product is rich in softener components and has antioxidant effect.

Main ingredients: Vitamin E, Zea Mays oil, Coconut oil, Lemon oil, Geranium oil