Napozni nemcsak a szép, bronzos bőrért érdemes.  A megfelelő bőrvédelemmel és néhány szabály betartásával a napfény egészségedre is jó hatással lehet.  A nap elősegíti bőröd D-vitamin szintézisét, mely nélkülözhetetlen az egészséges csontok, haj és a fogak számára. A napfény erősíti immunrendszeredet és növeli tested a szerotonin szintjét is, mely pozitívan befolyásolja a hangulatodat.

1. Napozás előtt szőrteleníteni

Közvetlenül strandolás előtt lehetőleg ne szőrteleníts! Érdemes várni 24 órát a napozás előtt, mivel bőrödön a szőrtelenítés apró hámsérüléseket okoz, melynek következmény a foltos barnulás.

A gyantázás, borotválás utáni bőrregeneráció elősegítéséhez pedig érdemes kipróbálnod a Sara Beauty Spa After Waxing gyantázás utáni balzsamot, melynek természetes összetevői ápolják, nyugtatják és regenerálják a bőrt.

2. Elmulasztani a bőrradírozást

Az egyenletes, hosszantartó barna szín titka a bőrradírozás! Ha elmulasztod a bőrradírozást, elhalt hámsejtek maradhatnak bőröd felszínén, ez pedig egyenetlen barnulást eredményez- különösen, ha száraz is a bőröd.

3. Megfeledkezni a hidratálásról

Az erős napsugárzás rendkívüli módon szárítja és öregíti a bőrt, ezért a napozás utáni alapos hidratálás elengedhetetlen.

A napfény bőröd kollagtartalmára nézve is veszélyes, ezért a hidratálás és bőrnyugtatás mellett a kollagénpótlásra is érdemes odafigyelni, ha szeretnéd, hogy bőröd puha, feszes és rugalmas maradjon!

Ehhez az ellenállhatatlanul nyárias, citrusos-trópusi illatú SBS Trópusi gyümölcs kollagénes hidratáló krémet javasoljuk neked!

4. Sminkkel menni a strandra

Napozáshoz soha ne használj  sminket vagy parfümöt, mert maradandó nyomot hagyhat a bőrödön!

5. Megfeledkezni az időről

Tudjuk, hogy a vízparton csak úgy repül az idő, mégsem érdemes megfeledkezni róla, ha nem szeretnél leégni. Mivel bőröd nem felejt, a bőrt ért sugárzás mennyisége az élet során összeadódik.

A SBS Aloe Verás nyugtató gél egy igazi nagyágyú a nyaralás idejére, mivel egyszerre ápolja, regenerálja és nyugtatja a bőrt, ezért ideális napégés és rovarcsípés utáni irritáció, fájdalom kezelésére.

Iratkozz fel a letöltéshez!

Iratkozz fel a letöltéshez!

Kérjük add meg E-mail címedet a letöltéshez.

Sikeres feliratkozás!

Iratkozz fel Blogunkra!

Értesüljön újdonságainkról, legfrisebb akcióinkról!

Sikeres feliratkozás!

Iratkozz fel a letöltéshez!

Iratkozz fel a letöltéshez!

Kérjük add meg E-mail címedet a letöltéshez.

Sikeres feliratkozás!