Télen a kinti hideg, szeles, nedves időjárás valamint a fűtött szobák száraz levegője erősen igénybe veszi bőrödet, így az extra ápolást igényel.

A megfelelő hidratálók és testápolók mellett nagyon hasznos lehet a bőrradírozás is!

Arcod radírozásáról bizonyára nem szoktál megfeledkezni, ugyanakkor dekoltázsodat és tested egyéb részeit is érdemes heti rendszerességgel átradírozni; különösen azokon a területeken, ahol a bőr hajlamos a megvastagodásra (pl. sarkon, talpon, könyökön).

Miért fontos a bőrradírozás?

1, Helyet ad az újnak!

Bőröd folyamatosan próbál megszabadulni a felszínén található elhalt hámsejtektől.

Ezek a parányi bőrsejtek szabad szemmel láthatatlanok, ugyanakkor fakóvá teszik bőrödet és gátolják az újonnan keletkező, friss, egészséges bőrsejtek kialakulást. Ezt segíti elő a bőrradírozás, mely megszabadítja a bőrfelszínt a felesleges sejtektől, hogy az ismét egészséges, ragyogó és egyenletes tónusú lehessen.

2, Tisztább bőr!

A bőrradírozás nemcsak az elhalt hámsejteket távolítja el a pórusokból, de a szennyeződéseket és felesleges zsírt is, ezáltal segít a bőrsejtek megújulásában. 

3, Fiatalabb bőr

Azáltal, hogy bőröd öregszik, fokozatosan veszít a sejtmegújító képességéből is. Az elhalt hámsejtek akadályozzák a bőr oxigénfelvételét és elősegítik a ráncosodást is.

A bőrradírozás nemcsak puhább, üdébb, fiatalosabb megjelenést kölcsönöz bőrödnek, de késlelteti a ráncosodás folyamatát is.

4, Hatékonyabb bőrápolás

A radírozással megtisztított,  előkészített arcbőr intenzívebben tudja  hasznosítani a testápoló és hidratáló vagy alakformáló krémek hatóanyagait is.

5, Jobb keringés

Radírozással fokozhatod, felpezsdítheted a vérkeringésedet is, ha alulról felfelé haladsz a testeden, a nyirokkeringésnek is jót teszel vele, és valami egészen csodálatos, friss érzést tapasztalhatsz magadon!

Milyen gyakran radírozz?

Kozmetikusok a heti-kétheti egy alkalmat javasolják, de persze nagyban függ attól is, hogy milyen a bőrtípusod. Amennyiben a kozmetikusod professzionális termékekkel rendszeresen leradíroz, akkor otthon elég ritkábban végezned. A téli és a nyári időszakban különösen fontos a radírozás, hiszen nyáron a nap, télen a szél és a fűtés szárítja ki.

Mivel radírozz?

A bőrradíroknak (peeling) három fő típusa van: mechanikai, kémiai, a biológiai peeling.

Otthoni használatra leginkább a mechanikai peelinget használják, amelynek lényege, hogy valamilyen szemcsés anyag (pl. cukor, só) segítségével eltávolítják az elhalt hámsejteket a bőrfelszínről.

A Sara Beaty Spa csodálatos illatú, hatékony, ugyanakkor gyengéd bőrápoló összetevőket tartalmazó cukor-és sóradírokkal járul hozzá a bársonyosan puha, egészséges bőr eléréséhez.

Iratkozz fel a letöltéshez!

Iratkozz fel a letöltéshez!

Kérjük add meg E-mail címedet a letöltéshez.

Sikeres feliratkozás!

Iratkozz fel Blogunkra!

Értesüljön újdonságainkról, legfrisebb akcióinkról!

Sikeres feliratkozás!

Iratkozz fel a letöltéshez!

Iratkozz fel a letöltéshez!

Kérjük add meg E-mail címedet a letöltéshez.

Sikeres feliratkozás!