Arcápolás

Köztudott tény, hogy az öregedés első jelei az arcon mutatkoznak, ezért ha szépségápolásról van szó, az arcunk külön figyelmet igényel. Akár a természetes szépséget őrző kortalan arc elérése, akár a tökéletes hidratáltság állapotának megteremtése a cél, minőségi arcápoló termékeinkre minden helyzetben számíthat.

A Sara Beauty Spa kínálatában található hidratáló arckrémek bőrfiatalító hatásúak, E vitaminos és A vitaminos krém formulájuknak köszönhetően táplálják és regenerálják a bőrt. A multifunkciós termékeink nappali és éjszakai arckrémként is kiválóan megállják a helyüket, miközben kollagéntartalmú arckrémeinknek hála a bőrfeszesítés áldásos hatásait is megtapasztalhatja. Vigyázzon arcbőrére – válassza a legjobbat!

SBS284
1 850 Ft
Kiszerelés50ml TípusKollagénes Arckrém
SBS269
1 850 Ft
Kiszerelés50ml TípusKollagénes Arckrém
SBS285
1 850 Ft
Kiszerelés50ml TípusKollagénes Arckrém
SBS268
1 850 Ft
Kiszerelés50ml TípusKollagénes Arckrém
SBS265
1 850 Ft
Kiszerelés50ml
SBS271
1 850 Ft
Kiszerelés50ml
SBS266
1 850 Ft
Kiszerelés50ml
SBS270
1 790 Ft
Kiszerelés50ml

Arc hidratálók bőrtípusok szerint

A tudatos bőrápolás nemcsak annyit jelent, hogy esténként nem sminkben térünk nyugovóra, hanem ideális esetben – egy alapos arctisztítás után – minőségi éjszakai arckrémet is használunk. A tudatosság ott kezdődik, hogy maximálisan tisztában vagyunk a bőrtípusunkkal és azzal is, hogy bőrünknek mikor mire van szüksége. Ha túlságosan száraz, akkor arc hidratáló készítményre, ha pedig az öregedés első jeleivel, a megereszkedett, fakó bőrrel vennénk fel a harcot, akkor célszerű valamilyen bőrfiatalító arckrémet vagy kollagénes arckrémet használnunk. A zsírosabb bőrűeknek, illetve azoknak, akiknek a T-zónában zsírosabb, míg az arc többi területén szárazabb a bőrük, nincs egyszerű dolguk. Nekik okosan kell megtalálniuk a hidratált és táplált bőr közti egyensúlyt úgy, hogy közben figyelniük kell arra is, hogy fölöslegesen ne tömítsék el még jobban a pórusaikat. Számukra jó választás lehet egy könnyű állagú, gyors felszívódású, hidratáló és feszesítő kollagénes arckrém, ami kiegyenlíti a bőr tónusait miközben bársonyosan puhává is varázsolja azt.

Hidratáló arckrém – az arcápolás alfája és ómegája

A hidratáló arckrémek igazi alapdarabjai az arcápolási rutinnak, mert az egészséges, látványosan szép bőr egyik titka, hogy az kellően hidratált. Minden bőrtípusnak, még a kevert/zsíros bőrnek is szüksége van némi hidratálásra, ezért a lehető legjobb, amit tehetünk, hogy a mindennapokban használt arcápolási termékeink között mindig tartunk egy prémiumminőségű hidratáló arckrémet is. Ugyanakkor a külső hidratálás mellett a belső hidratáltság is fokozottan fontos, így még egy csúcskategóriás arckrém használatakor is célszerű odafigyelnünk a megfelelő folyadékbevitelre.

Éjszakai arckrém – a bőr regenerálódásának titka

Ameddig a testünk pihen, addig a bőrünk dolgozik, ezt pedig a legjobban minőségi éjszakai arckrémekkel támogathatjuk. Ezek a termékek olyan jótékony összetevőket tartalmaznak, amik természetes úton segítik a bőr regenerálódását, normál állapotának fenntartását. Tehát az esti bőrápolási rutin része kell legyen ez is, mert bőrünk éjszakai ápolásával nemcsak lelassíthatjuk a bőröregedés folyamatait, de a különféle bőrhibák kialakulásának esélyét is nagyban csökkenthetjük.

Kollagén krém – a rugalmas bőr titka

Ugyan a bőrben levő kollagén természetes úton lebomlik, majd újraépül, egy bizonyos kor után, illetve a káros környezeti hatások (UV-sugárzás) miatt sokkal gyorsabban veszít a bőr kollagén tartalmából, és az nehezebben is termelődik újra. Megjelenhetnek az első ráncok, idővel pedig a bőr veszíthet a feszességéből is. Kollagén arckrémjeink, ha az idő kerekét visszaforgatni nem is tudják, de rendszeres használat mellett rugalmasabbá, feszesebbé tehetik a bőrt. Csökkenthetik a már megjelent ráncok mélységét és megelőzhetik, hogy megereszkedjen, rugalmatlanná váljon az arcbőr.