Egy bőrradír minden hölgy fürdőszobájában elkél. Most talán sokan azt mondják, hogy felesleges még egy kencével bővíteni a szekrényt, ez azonban nagy tévedés, hiszen a bőrradír nem csak egy krém a többi közül, hanem egy olyan krém, amelynek a használata nélkülözhetetlen az egészséges bőr számára.

A bőrradír nem egy egyszerű testápoló és nem is egy egyszerű hidratáló krém, amelyet nap, mint nap kellene használni – ezért akár azt is mondhatnánk, hogy érdemes beszerezni egy nagy tégellyel, hiszen mivel csak heti egy alkalommal kell körülbelül alkalmazni, így nem kell annyira sűrűn újat vásárolni belőle, tehát gazdaságos krémnek is nevezhető. A bőrradírt főleg tusoláskor, vagy tusolás előtt érdemes használni – ez főleg attól is függ, hogy milyen készítményről van szó, milyen állagú a kenőcs: krém, hab vagy zselé állagú. A bőrradír lényege, hogy használatával eltávolíthatjuk a bőr felső, elhalt hámrétegét, amely alatt a fiatal, friss bőr sokkal puhább és finomabb lesz. A bőr így könnyebben lélegzik, a bőrünk oxigénellátását segítjük ezzel, tehát maximális segítséget nyújtunk a bőrnek ahhoz, hogy minél tovább egészséges maradhasson.

A bőrradír használata természetesen a szépségápolásból ismert, ahogyan azonban fentebb leírtuk, nem csak a szépség miatt kell alkalmazni, mint például bármilyen smink készítményt, hanem elsősorban a bőr egészsége miatt. A bőr szépségéért akkor teszünk a legtöbbet, ha megpróbáljuk egészségessé varázsolni, ebben pedig a bőrradír nélkülözhetetlen.

A bőrradír használatával, az egészséges bőr széppé is válik, a bőr egészsége kívülről is látható lesz. Amire fontos figyelni, hogy a megfelelő bőrradírt válasszuk, amely a bőrtípusunkhoz illik, illetve hogy csakis természetes alapanyagú termékek mellett döntsünk.

energy_scrubok

>>Megnézem a webáruházban>>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Értesüljön újdonságainkról, legfrisebb akcióinkról!

Sikeres feliratkozás!

KATALÓGUS LETÖLTÉSE

Kíváncsi vagy legújabb kozmetikumainkra? Add meg e-mail címed és már nézheted is a szezon legmenőbb termékeivel frissített online katalógusunkat! Kellemes böngészést!

Sikeres feliratkozás!