Csokoládés Tápláló Krém és SOFT Bőrpuhító Kézkrém Ajándékcsomag

SBSKG012
5 490 Ft
Soft
Ár hűségpontban: 5490 pont

Vállalatunk(Sara Beauty Spa) hozzáadja az Ön e-mail-címét az erre a termékre vonatkozó speciális levelezőlistához. Amikor a termék ismét készleten van, automatikus e-mail értesítést kap erről, és az e-mail-címét eltávolítjuk a termék levelezőlistájáról.

Bizonyos alkalmazottaink láthatják az Ön adatait. Ha szeretné, hogy eltávolítsuk személyes adatait, küldjön e-mailt erre a címre: webmaster@perfectnails.hu.

Ha úgy véli, hogy visszaélés történt a személyes adataival, jogában áll panaszt benyújtani a felügyeleti hatóságnak. Az Európai Unió általános adatvédelmi rendelete kötelez minket arra, hogy tájékoztassuk Önt erről a jogáról; természetesen nem áll szándékunkban visszaélni az adataival.

Kivánságlistára rakom Megosztás
Masszázsolaj

Masszázsolaj - Alakformáló - 1000ml

Masszázsolaj - Alakformáló - 1000ml

BrandSara Beauty Spa TípusSoft

Csokoládés Tápláló Krém és SOFT Bőrpuhító Kézkrém Ajándékcsomag

„Mentes” tudatos vásárlói ajándékcsomag. A szépségcsomagban lévő termékek nem tartalmaznak parabént, paraffint és mesterséges színezéket.

Limitált kiadású ajándékcsomag, mely tökéletes választás minden alkalomra. A legkedveltebb Sara Beauty Spa hidratáló, kézkrém és fürdősó termékeit válogattuk össze csomagonként, méghozzá úgy, hogy minden egyes csomag tökéletes illat kombinációval és színharmóniával bírjon!

Ajándékcsomag tartalma

  • Csokoládés Zsíros Tápláló Krém - 250ml
  • SOFT Bőrpuhító Kézkrém - 250ml

Ajándékcsomag mérete

  • Magasság: 20,5cm
  • Szélesség: 13cm

 

Nem találtunk értékelést

Valószínűleg ezek is érdekelhetik