Gyűjtsd be az elégedett ügyfelek lájkjait, és legyél Te az Év Masszőre!

A Sara Beauty Spa márka ezennel meghirdeti az Év Masszőre díjat. Az elismerést egy női és egy férfi masszőr nyeri majd el. Fontos, hogy a siker ezúttal nem Fortuna, hanem a Te kezedben van!

Regisztrálok az Év Masszőre Díjra

Hiánypótló, és a maga nemében egyedülálló kezdeményezéssel tisztelgünk a masszőr szakma előtt. Hisszük és tudjuk, hogy ez nem csak munka, hanem sokkal több annál! Hivatás, melynek nemes célja van, ezért a legtöbb elégedett ügyféllel rendelkező férfi és női masszőrt ellátjuk egész évre elegendő masszázsolajjal és masszázskrémmel a 2022-es évre, így köszönve meg a kiváló masszőri munkát.

Nyeremények

  • Év Masszőre trófea
  • Év Masszőre plecsni használati joga
  • Egész évre elegendő masszázsolaj és masszázskrém

A jelentkezés menete

1. Készíts magadról egy fotót!

Hol?

Munka közben, a szalonodban vagy akár a masszázságy mellett.

Milyen?

A kép legyen kifogástalan minőségű, álló formátumú, éles, és jellemezzen Téged. Legyen rajta jól látható és beazonosítható módon egy tetszőleges Sara Beauty Spa termék. Amennyiben más személy (pl.: Vendég) is szerepel a képen, úgy a Te feladatod Őt nyilatkoztatni arról, hogy engedélyezi a fénykép használatát.

Mivel?

Mobiltelefonnal készült képeket elfogadunk, de kérjük, hogy eredeti méretben küldd el őket. A A színvonal megtartása okán éles, jó kivehető, kifogástalan minőségű fotókat várunk. A képek minimum 72 dpi felbontásban készüljenek, és minimum 1000x1000 pixelesek legyenek. Fenntartjuk a jogot arra, hogy attól a jelentkezőtől, akinek a fotója nem megfelelő új képet kérjünk be.

Gyakori kérdések

Év Masszőre Trófea

Év Masszőre díj 2022

2. Töltsd ki regisztrációs űrlapunkat!

Regisztrálok az Év Masszőre Díjra

3. Töltsd fel a képedet, és mozgósítsd rajongóidat!

Figyeld a Sara Beauty Spa hivatalos Facebook oldalát. Amint az Év Masszőre 2022 mappában megjelenik a képed, kezdődhet a lájkvadászat! A fotód megosztásával mozgósítsd barátaidat, ismerőseidet, vendégeidet és kérd meg őket, hogy a Sara Beauty Spa Facebook oldalunkra térve lájkolják a fényképedet. Fontos, hogy kizárólag a Sara Beauty Spa Facebook oldalon található lájkok számítanak.

Az Év Masszőre Díj szavazás fontos dátumai és szabályai

A megmérettetés 2022. április 11 - május 13-ig tart. A díjátadásra a Masszőrök Világnapján, 2022. május 20-án kerül sor az Etele Plázában található Perfect Nails márkaboltban a Sara Beauty Spa masszázsfalnál. A díjátadás időpontja előtt a Nyertesek nem kommunikálhatják semmilyen felületen, hogy Ők nyertek. A női és a férfi Nyertes is vállalja, hogy saját költségén megoldja a helyszínre történő eljutást a megbeszélt időpontban. Amennyiben nem tudja megoldani a személyes átvételt bármilyen okból kifolyólag, úgy az utána következő legtöbb szavazattal rendelkező női vagy férfi nyertes lép a helyébe automatikusan. Az indulásával minden résztvevő egyidejűleg hozzájárul ahhoz, hogy a Perfect Nails Kft. a díjátadáson róla fotókat és videókat készítsen, és ezeket később reklám és marketing célra felhasználhassa.

Szervező fenntartja a jogot, hogy a nyertesek végzettségét igazoló dokumentumo(ka)t bekérje. Amennyiben a nyertes nem tudja hitelt érdemlően igazolni, hogy valóban végzett masszőr szakember, úgy Szervező jogosult a győzelmét felülbírálni és a szavazatokkal az utána következő nyertest győztesnek kihirdetni.

Aki mer, az nyer, vesd be magad és játssz velünk Te is!