Talán nincs is olyan hölgy a világon, aki ne küzdene a narancsbőr ellen, hiszen alaktól, súlytól függetlenül „támad” mindenkit ez a probléma. Talán a tinédzser kornak akkor van vége, amikor észrevesszük az első „gyűrődéseket” a combon, hiszen a fiatal lányok az egyetlenek, akiknek nincs narancsbőrük. A comb feszességének eltűnése egy természetes dolog, a hölgyek azonban nagyon nem kedvelik azt, amit ez látványban nyújt. Nem egyszerű azonban a narancsbőrrel felvenni a harcot, de szerencsére már nagyon sok praktikát ismerünk. Ezeket mutatjuk most be.

Az első dolog, amit a narancsbőr ellen tehetünk, az az életmódváltás. Nem lehet ettől a problémától ugyanis testmozgás és étrendváltás/életmódváltás nélkül megszabadulni. Az egyik legfontosabb a megfelelő mennyiségű víz fogyasztása, a koffein és az alkohol minimalizálása és a testmozgás. Ez már mind jótékony hatással van a testre külsőleg és belsőleg is. Ha pedig belsőleg jobban érzi magát a szervezetünk, akkor az a bőrön is meg fog látszódni.

Ez után jöhetnek a különféle feszesítő krémek és masszázsok, amelyek képesek feszesíteni a bőrt. A narancsbőr ellen főleg olyan kenőcsök ajánlottak, amelyek hatóanyagukban is valamilyen feszesítő hatással rendelkeznek, illetve az is fontos, hogy milyen mozdulatokkal visszük a bőrünkre a krémet vagy olajat. A körkörös mozdulatok javítják a vérkeringést és jótékony hatással vannak a narancsbőrt okozó, lerakódott méreganyagok lebontására.

anticellulitok

Fontos azonban minden nőnek tudnia, hogy a narancsbőr nem fog elmúlni csak a krémek kenegetésétől, de nem fog elmúlni csak a testmozgástól sem: a kettő együtthatása az, ami újra feszes combokat varázsol.

Az pedig igaz, hogy akinek nincs narancsbőre, az sokkal magabiztosabb is – a szépség tehát így hat a lélekre, és így hat vissza az egészségre is.

>>Megnézem a webáruházban>>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Értesüljön újdonságainkról, legfrisebb akcióinkról!

Sikeres feliratkozás!

KATALÓGUS LETÖLTÉSE

Kíváncsi vagy legújabb kozmetikumainkra? Add meg e-mail címed és már nézheted is a szezon legmenőbb termékeivel frissített online katalógusunkat! Kellemes böngészést!

Sikeres feliratkozás!