Vonzó külsőről és formás idomokról álmodik? Szeretné, ha a kívánt vonalakat minél gyorsabban sikerülne elérni, ráadásul tartós eredményekkel? A sztárdiéták és a hihetetlenül gyors hatást kínáló csodamódszerek helyett azonban érdemes inkább az életmódváltás mellett letennie a voksot. Az alakformálás a szakemberek szerint körülbelül hetven százalékban a táplálkozáson múlik, s a maradék harminc százalékban a rendszeres testmozgás a felelős az elért eredményekért.

Ugyanakkor nem mehetünk el a testápolási szokások mellett, melyek előnyösen befolyásolhatják a diéta sikerét, sőt, fel is gyorsíthatják azt. Az alakformálás érdekében megéri az olyan masszázsolajokat választani, melyek összetételüknél fogva élénkítik a vér-, és nyirokkeringést a kritikus területeken. Ennek köszönhetően az elraktározódott méreganyagoktól könnyebb lesz megszabadulni, és a narancsbőr tünetei is látványos javulást mutatnak.

A paprikát tartalmazó masszázsolajok mellett a koffeines és ananászos készítményekkel is kiválóak a tapasztalatok. Az alakformálás érdekében természetesen nagyon fontos a megfelelő mennyiségű folyadékbevitel, melynek köszönhetően a méreganyagok távozni tudnak a szervezetből, és a zsír-anyagcsere is optimalizálható rendszeres testmozgás mellett.

Érdemes időnként átmasszírozni a testet értékes hatóanyagokat tartalmazó készítményekkel, melyek nem csak fenséges illatukkal varázsolnak el, de a hatékonyság terén is bizonyítanak. Az étkezésre és az edzésekre való odafigyeléssel elérhető az a testsúly és forma, amelyről mindig is álmodott, s ez hosszú távon is tartható lesz.

alakformálás

>>Megnézem a webáruházban>>

 

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Értesüljön újdonságainkról, legfrisebb akcióinkról!

Sikeres feliratkozás!

KATALÓGUS LETÖLTÉSE

Kíváncsi vagy legújabb kozmetikumainkra? Add meg e-mail címed és már nézheted is a szezon legmenőbb termékeivel frissített online katalógusunkat! Kellemes böngészést!

Sikeres feliratkozás!