Létezik egy olyan bőrprobléma, amely testsúlytól függetlenül bármelyik nőnél előfordulhat, ez pedig nem más, mint a sokak által jól ismert narancsbőr. A tapasztalatok azt mutatják, hogy a rendszeres testmozgás hatására a tünetek előbb vagy utóbb biztosan megszűnnek, ám az értékes hatóanyagokat tartalmazó készítmények is remek választásnak bizonyulnak kiegészítésként és a bőrápolás apropóján. A narancsbőr esetében tulajdonképpen arról van szó, hogy a nyirokkeringés nem működik optimálisan, valamint a fel nem használt cukor elraktározódik a sejtekben, amelyek így megnőnek, és a bőrfelszínt egyenetlenné teszik. Nem véletlen, hogy a testmozgást és az étkezésre való fokozott odafigyelést javasolják a szakemberek, de a megfelelő mennyiségű folyadékbevitel és a bőrápoló hatóanyagok is fontos szerephez jutnak a narancsbőr kezelése kapcsán.

A koffeines, paprikás, fahéj tartalmú alakformáló krémek, masszázsolajok a legjobb választásnak bizonyulnak, ugyanis ezek hatékonyan élénkítik a nyirokkeringést, és így teszik végső soron feszesebbé, egyenletesebbé a bőrfelszínt.

Természetesen nem elhanyagolható az sem, milyen életmódot folytatunk. A rendszeres testmozgás nem csak az ülőmunkát végzők számára ajánlott, hanem gyakorlatilag bárkinek, aki szeretne aktívan tenni a jó közérzet és a vonzó külső érdekében. A narancsbőr nem csak a túlsúllyal küzdőknek okoz problémát, ezért testsúlytól függetlenül megéri odafigyelni már fiatal kortól a bőr állapotára. A főként popsin és combokon jelentkező narancsbőr hatékony ellenszerei lehetnek a nyirokkeringés élénkítő készítmények, valamint az időnként beiktatott élénkítő masszázsok.

narancsbor_masszakrem

>>Megnézem a webáruházban>>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Értesüljön újdonságainkról, legfrisebb akcióinkról!

Sikeres feliratkozás!

KATALÓGUS LETÖLTÉSE

Kíváncsi vagy legújabb kozmetikumainkra? Add meg e-mail címed és már nézheted is a szezon legmenőbb termékeivel frissített online katalógusunkat! Kellemes böngészést!

Sikeres feliratkozás!