A hölgyeknek mindig is fontos volt, hogy foglalkozzanak szépségükkel, a bőrük ápoltságával. A bőrápolás nem csak az esztétikai élmény miatt fontos, hanem azért is, hogy megadjuk a bőrnek a kellő frissességet, amelytől egészségesebb lehet. A test, a szervezet állapotáról mindig a bőr beszél, fontos tehát, hogy foglalkozzunk a bőr állapotával is. Mivel mindig a bőr az, amely ki van téve a külső hatásoknak, így rendkívül fontos, hogy foglalkozzunk vele, ápoljuk azt, megadjuk neki a kellő törődést. A hidratáló krém a bőr elsődleges ápolója.

A hidratáló krém az egyik olyan termék, amely szinte minden hölgy polcán megtalálható. Mivel a bőr gyorsan kiszárad – ami a víznek és a környezetnek is köszönhető – ezért a hidratáló krém használata nap, mint nap rendkívül fontos.

A hidratáló krém segít a bőrnek a megfelelő, eredeti, egészséges állapotába visszakerülni, feszesíti azt és eltünteti a különféle bőrhibákat. A jó hidratáló krém képes a bőrnek megadni a kellő vízmennyiséget, de mégsem teszi zsírossá a bőrfelületet. Könnyen beszívódik, szinte nem is érezhető, látható a használata, a bőrnek mégis kellemes érzést nyújt. A legtöbb termék még a táskákat is képes eltüntetni, hiszen frissebbé varázsolja a bőrt, feszesít és regenerál.

A krémet érdemes nappali használatra alkalmazni, reggel egy frissítő arcmosás után felvinni vékony rétegben az arcbőrre. A krém egész napos védelmet és a sminknek is alapot nyújt.

A kellemes illat a lelket is frissíti. A krémet nem csak arcra, de akár lábra és kézre is használhatjuk, hiszen jótékony hatása minden bőrterületen kiváló. A krémek minden bőrtípusra ajánlottak.

A különféle krémek különféle plusz hatóanyagokat is tartalmaznak. Használjuk ki a gyógynövények  jótékony hatásait, törődjünk így testünkkel, bőrünk állapotával és egészségével.

hidratáló krém

>>Megnézem a webáruházban>>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Értesüljön újdonságainkról, legfrisebb akcióinkról!

Sikeres feliratkozás!

KATALÓGUS LETÖLTÉSE

Kíváncsi vagy legújabb kozmetikumainkra? Add meg e-mail címed és már nézheted is a szezon legmenőbb termékeivel frissített online katalógusunkat! Kellemes böngészést!

Sikeres feliratkozás!