Az Év Masszőre Díj Díjátadó- Élménybeszámoló

2022.05.23
Az Év Masszőre Díj Díjátadó- Élménybeszámoló

Április 11. volt az a nap, amikor útjára indítottunk egy egyedi, különleges, hiánypótló és a maga nemében egyedülálló kezdeményezést. Nem tudtuk, mire számíthatunk majd, de a cél világos volt: kiemelni a masszőröket, meg- és bemutatni áldásos tevékenységüket a nagyvilágnak. Tettük ezt azért, mert úgy éreztük, hogy a szépségipar számos szereplőjére sok fény vetül és ez rendben is van így, ugyanakkor az általunk tisztelt és szeretett masszőr társadalom kissé háttérbe szorult. A cél tehát megvolt egy ideje, így keresnünk kellett egy eszközt, céljaink eléréséhez. A nyeremények között volt az is, hogy 2022-re ellátjuk majd a nyerteseket masszázsolajjal és masszázskrémmel.

Miért most volt az eredményhirdetés?

Sok egyéb terület, eszme és szakma mellett a masszőröknek is van világnapja. Ezt sem sokan tudják, pedig fontos kiemelni, hogy ezen a napon ünnepeljük azokat a szakembereket, akiknek a kezeiben rejlik maga a csoda. A gyógyító, segítő, relaxáló és stresszoldó szándék, mely minőségi énidőt és fájdalommentes életet és ezáltal jobb életminőséget biztosít vendégeik számára.

Így zajlott a verseny

A masszőrök fotói folyamatosan érkeztek és mi lelkesen töltöttük fel őket a Facebook oldalainkra, ahol megkezdődött a szavazatgyűjtés. A nyerteseket köszöntöttük május 20-án, az Etele Plázában található Perfect Nails márkabolt Sara Beauty Spa masszázsfalánál. Az Eseményt élőben közvetítettük, de ha lemaradtál ne csüggedj, ide kattintva megtekintheted!

Az Év Női Masszőre: Balogh Éva

Évi Fehérgyarmatról érkezett hozzánk és nem bízta a véletlenre a szavazatok gyűjtését. Megérdemelten nyert, hiszen folyamatosan gyűjtötte a lájkokat, minden vendégét és azok ismerőseit is mozgósítva a siker érdekében. Évi legnagyobb szurkolója 12 esztendős kislánya volt, aki, amíg Anyukája dolgozott, lelkesen figyelte a verseny állását.

Évi büszke rá, hogy egy kisvárosból, Fehérgyarmatról sikerült nyernie, hiszen álmaiért és céljaiért akkor sem volt rest küzdeni és tenni, amikor megfogalmazta magában a célt: masszőr szeretne lenni. Fő célja az volt, hogy segítse az embereket, enyhítse fájdalmukat, ezért először nyirokmasszázzsal, majd, svéd- és izomregeneráló masszázs területen is képezte magát. Fél év után kialakult fix és stabil vendégköre, új vendégeket nem nagyon tud már fogadni. Évi örömmel és büszkén vette át az égetett fenyőtalpba helyezett trófeát, amely a fő helyre kerül majd kezelőhelyiségében. Kérésnek eleget téve masszázsolajokat nyert, mert ezekkel szeret igazán dolgozni. Évi mindenkit arra bíztatott, hogy jelentkezzen jövőre!

Az Év Férfi Masszőre: Mészáros Zsolt

Zsolt Budapestről érkezett, a Testnevelési Egyetemen végzett, emellett pedig gyógy- és sportmasszőr, valamint fizioterápiás asszisztens. Masszőrkarrierje előtt 10 évig válogatott kajakos volt. Amikor egyetemválasztásra került a sor, szóba került az orvosi is, de végül a sport szeretete okán ebben az irányban tanult tovább. Diploma után viszont mégis helyet kapott az életében a gyógyítás, a sport mellett, hiszen a sportmasszőr szakképesítés után gyógymasszőr is lett. Számos sportolóval dolgozik együtt, többek között a Honvád Kosérlabda Akadémia gyúrója is volt. A sportolókkal való munka révén számos tapasztalatot szerzett, kinesio tape-el is dolgozik. Futókat, triatlonosokat, kerékpárosokat is kezel, valamint a teqball világranglista vezető hölgynek is Ő a gyúrója. Érdekes és változatos vendégköre van. A véghajrá fontosságáról ebben a cikkünkben írunk és Zsolt is egyetértett az ebben olvasottakkal. Nagyot hajrázott az utolsó pillanatban, erre pedig tudatosan készült, hiszen sport múltjából adódóan tudta, hogy a véghajrá nagyon fontos! A jól megtervezett és szándékos taktika bevált, az utolsó 48 órában nyomta meg a szavazatok buzdítására szolgáló posztokat! Nagy élmény volt számára újra versenyezni, átélni a versenylázat, így Ő is ajánlja mindenkinek, hogy jövőre ne habozzon és induljon el. Zsolt egyik kedvenc terméke a Sport Masszázskrém - 1000ml, így ebből is több dobozzal csomagoltunk Neki.

Mindkét nyertesünk díját Darabos Dávid sportmasszőr, a Sara Beauty Spa márka nagykövete és Korondán Gábor Díjalapító, márkamenedzsr adta át. A közös pezsgőzést követően a Sara Beauty Spa teljes legénysége segített a rengeteg doboznyi ajándék lecipelésében!

Hozzászólások

Nincsenek bejegyzések

Értékelem