Egészséges és szép bőr = hidratált bőr

2022.08.17
Egészséges és szép bőr = hidratált bőr

Nyáron nemcsak a kellő folyadékbevitelre kell odafigyelned, de bőröd külön hidratálására is. Ahogy a tested jelez, ha szomjas, úgy veheted észre – szinte azonnal – a dehidratáltság első jeleit a bőrödön is. Ráadásul a tűző napsütés, a forró levegő vagy a medencék klóros vize, a tenger sóssága még jobban megviseli a bőrödet, ezért nyaranta fokozottan fontos a belső hidratálás mellett a külső hidratálással is törődnöd.

Igyál elég vizet, a bőröd látványosan hálás lesz érte!

Az első és legegyszerűbb lépés, amit nemcsak a bőröd, hanem az egészséged miatt is fontos megtenned, hogy nyáron naponta igyál meg minimum 2-2,5 liter vizet. A megfelelő napi folyadékbevitellel nemcsak a súlygyarapodást, a fejfájást és a kiszáradást előzheted meg, de a bőröd sem lesz petyhüdt, száraz, túlérzékeny vagy pattanásokra hajlamos.

Hidd el, a bőröd látványosan meghálálja majd, ha elegendő vizet iszol! Rugalmas, fiatalos, élettel teli marad, ha erre az apróságra odafigyelsz, szóval csupán egy karnyújtásra legyen tőled mindig a kedvenc vizes palackod!

Nyári bőrápolási rutin: testápolózz lehetőleg minden nap!

A forróság miatt jobban izzadsz, gyakrabban zuhanyozol, és az sem kizárt, hogy még a legnagyobb elővigyázatosság mellett is némi bőrpírral zárod a napot. Azért, hogy a bőröd mielőbb regenerálódhasson, hogy ne legyen kellemetlen feszülős érzete, akármilyen fáradt is legyél, mégis érdemes minden lefekvés előtt pár percet szánnod a testápolózásra is. Ehhez prémiumminőségű, természetes összetevőket tartalmazó, mámorító illatú, könnyű, mégis krémes állagú testápolókat ajánlunk. A hidratáló hatású, trópusi gyümölcs illatú testápolónkat kéz-, láb- és testápoláshoz fejlesztettük ki, csak úgy, mint azokat a kókuszos 2 in 1 „mentes” krémtusfürdőket, amik egyszerre ötvözik magukban a krémes tusfürdő gélek és az extra ápolást nyújtó testápolók minden előnyét.

A nyak és a dekoltázs bőrére hidratáló arckrémet használj!

Egy prémium hidratáló arckrémmel máris nyugodtabban vághatsz neki a nyárnak, mert az ebben levő tápláló vitaminok, hidratáló összetevők nemcsak az arcbőröd, de a dekoltázsod és a nyakad vékony bőrét is védik. Szerencsére test- és arcápoló készítményeinkre minden korosztály minden évszakban számíthat, így ha még nem tetted volna meg, ideje felfedezned páratlan kínálatunkat. Nézz szét ezerszínű termékpalettánkon!

Hozzászólások

Nincsenek bejegyzések

Értékelem