II. Év Masszőre Díj – Élménybeszámoló

2023.05.30
II. Év Masszőre Díj – Élménybeszámoló

Nálunk az esztendő minden napja hazánk aranykezű masszőreiről szól. Különösen is igaz ez az Év Masszőre Díj nevezési időszakára, hiszen ekkor van lehetőségük hazánk szakembereinek megmutatnia magát. Mi ebben feltétlen támogatjuk is őket, hiszen tudjuk, nem könnyű feladat számukra a közösségi médiában kommunikálni. Mert mit mutasson egy masszőr? Amit Ő ad, azt érezni kell.

Itt a lehetőség

Az I. Év Masszőre élménybeszámolónkat Az Év Masszőre Díj Díjátadó – Élménybeszámoló olvashatod el. A Sara Beauty Spa csapata 2023-ban, immáron másodszor teremtett platformot a masszőröknek, az Év Masszőre Díj elindult, jött, látott és idén is aratott. Sikert hozott, összegfogást, és számos új vendéget is az indulók számára. A Díjátadóra a Masszőrök Világnapja alkalmából, amely minden évben, május 3. péntekére esik, idén is ünnepi díszbe öltözött az Etele Pláza Perfect Beauty Shop üzlete. Az impozáns lufikapunkat számos járókelő megcsodálta, és már a kirakati kijelző is hirdette: itt hamarosan Díjátadó Esemény veszi kezdetét.

A nyertesek

A Sara Beauty Spa márkamenedzsere, Korondán Gábor az élő Facebook adás során elmondta, hogy 2023-ban közel 10.000 szavazat érkezett az induló masszőrökre. Összességében elmondható, hogy az idei évben is bátrabbak voltak a hölgyek, így viszont nagyobb lehetőség teremtődött az urak számára, akik éltek is ezzel, bőszen gyűjtve a szavazatokat. Az összefogás ereje itt is működött, hiszen a női és a férfi nyertes egymást támogatva, segítve zsebelte be a szavazatokat. Kiderült, ismerik egymást! Nézzük meg most közösen, kik is 2023-ban az Év Masszőrei? Kik nyerték meg az 50.000 forint értékű masszázstermékekre beváltható kupont és a 3000 MySara pontot?

Simon Réka, 2023 Női Masszőre

A Pécsett, gyógymasszőrként dolgozó Réka amiatt lett masszőr, mert szeretett volna sportolókkal foglalkozni. Eleinte alkalmazottként dolgozott, majd mert nagyot álmodni, és saját masszázs vállalkozást indított. Vendégei szerint mindig csodát tesz velük, és nagyon jólesik nekik, amikor masszírozza Őket. Szereti ezt a szakmát, mert rengeteg embert meg lehet ismerni, és akár barátságok is kialakulhatnak közben, ráadásul szeret segíteni másoknak!

Bruszt Norbert, 2023 Férfi Masszőre

Norbi 8 éve masszőr, jelenleg lassan 5 éve Harkány egyik legjobb szállodájában dolgozik. Szereti, amit csinál, és a vendégek is pozitív értékelésekkel, feltöltődéssel távoznak tőle. Azért választotta ezt a szakmát, mert szeret emberekkel foglalkozni, segíteni nekik. Réka és Norbi korábban kollégák voltak, innen az ismeretség, amely azóta barátság lett, és a mai napig kíséri őket.

Értékes médiamegjelenések és szavazatok

A média ezúttal is kiemelt figyelemmel kísérte kezdeményezésünket, számos online portál adott hírt az eseményről. Szeretnénk megköszönni az értékes szavazatokat, amelyek a jelöltekre érkeztek és megosztásokat is!

Zárszó

Összességében elmondható, hogy amíg a tavalyi évben a véghajrá stratégája, addig idén az összefogás ereje bizonyult hatásosnak, hiszen Réka és Norbi egykor kollégák, mára barátok, illetve az Év Masszőrei is lettek. Szívből gratulálunk Baranya megye abszolút győzelméhez, és kívánunk sok sikert, valamint megszámlálhatatlan elégedett vendéget Nekik!

Akik pedig idén nem nyertek, azokat bíztatjuk, méretessék meg magukat jövőre is!

Hozzászólások

Nincsenek bejegyzések

Értékelem