Indítsd be a szezont!

2021.09.06
Indítsd be a szezont!

Vendégmágnes tematikus masszázskezelések

Küszöbön az ősz, a szeptember, mely mindig egy új kezdet, tiszta lap. Kezdődik az iskola, véget értek a home office idők, a szabadságok elfogytak, a következő hosszú nagyon messze van, kell hát a boldogsághormon mindenkinek. Már csak vissza kell csalni a Vendégeket a szalonba! Mutatunk pár tippet, hogy hogyan csináld!

Tematikus kezelések

A 4 évszak masszázs kapcsán szóba került a Masszőrök Országos Szövetsége Facebook csoportban, hogy vajon mennyire marketingfogás ez és van-e létjogosultsága? Alapvető szabály, hogy abban az esetben, ha többen foglalkoznak ugyanazzal, akkor ki kell tűnni a tömegből. Ezt úgy is megteheted, hogy tematikus kezelési csomagokat állítasz össze, az évszaknak, a hónapok járásának függvényében. Hasonló példa erre a szauna szeánsz. Ugyanott, ugyanúgy szaunázunk, de van egy mester és egy tematika. Pl. Az ezeregyéjszaka meséi szauna élmény. Itt a zene, az olajok, a szaunamester ruházata, az esetleges frissítő mind-mind erre a tematikára épül. Valósítsd meg ezt Te is, ültesd át ezt az ötletet masszázsra.

Őszi masszázsok

Gondold át, mire vágynak a vendégek ősszel? Bőrüknek táplálásra, izmaiknak lazításra van szükségük. Ha családos kuncsaft, akkor az iskolakezdéssel kapcsolatos rohanás okozta stressz nyomja a vállát. Ha még egyedülálló, akkor jót nyaralt, de elhanyagolta a kezelést, ellenben túltolhatta az edzést, vagy épp mindenkit Ő helyettesített az irodában, így fájnak az ülő idegei. Ha idősebb páciens, akkor varázsold el az illatokkal és varázsold el az aromaterápia erejével!

Nyárbúcsúztató illatorgia

Szerezd be az elnyújtott felszívódású Lótusz masszázsolajat, mely természetes, növényi alapú masszázsolaj, argánolajjal, barackmagolajjal és E vitamin tartalommal táplál, mesés lótusz-vízililiom illattal pedig valóban elrepít az örök nyár birodalmába. A hűvösebb napok közeledtével jól esnek a lágy, aromás, sütemény illatok. Javasoljuk, hogy próbáld ki a Macaron masszázsolajat, amelyre építs tematikus kezelést. Kínáld meg a Vendéget egy szem macaronnal, így valóban testi-lelki boldogságkoktélt adhatsz Neki, emellett pedig egy valóban különleges kezelést is beiktathatsz, akár szezonális jelleggel!

Csokis endorfin koktél

A tartós hideg beálltával keresztelj el egy kezelést Csokis Csodának. Hozzávalók: narancs, csoki, esetleg forró csoki ital! Még van időd felkészülni a zimankós napokra, amikor egy ilyen masszázs bombasiker lehet. Fogadd Vendéged egy welcome bonbonnal, mely -a járvány helyzetre való tekintettel- legyen egyesével csomagolva. Ha kedveled az illatgyertyákat, gyújts meg pár csoki illatút. Szerezd be a Csokoládés masszázskrémet, és masszírozd végig ennek használatával a vendéget. A kezelés végén pedig kínáld meg naranccsal, vagy egy finom forró csokival!

További tippjeink is lesznek még a szezonra, így kövesd blogunkat, illetve olvasd el korábbi írásainkat!

Hozzászólások

Nincsenek bejegyzések

Értékelem