Lábáztató és fürdő sók pedikűrhöz

2021.09.27
Lábáztató és fürdő sók pedikűrhöz

Van, amikor az igazi szépség marad elfedve a ruha alatt, és van, amikor azt reméljük, a kevésbé szépet tudjuk elrejteni. Így van ez a lábfejek esetében is, hiszen sokan gondolják, hogy ez az a testrészünk, amire a legutoljára figyelnek fel mások. Nem is tévedhetnénk nagyobbat. A zárt cipők sem rejtik el az ápolatlan lábfejeket örökké, és nyitott, nyári cipőkben pedig… egyszóval érdemesebb különös gondot fordítani a lábak ápolására, hiszen ez nemcsak a szépségfaktort növeli, de a közérzetet is javítja!

Tökéletes Lábápolás

A pedikűrnél sokan egyből a megfelelő géllakk színét kezdik el kiválogatni. Noha rendkívül fontos eldönteni, hogy nyáriasan üde neonárnyalatokat, pasztellesebb színeket, ombre vagy francia stílust választunk, a megfelelő hatás eléréséért mindenekelőtt fel kell készíteni lábunkat. Hogy lábaid megjelenése a legegészségesebb legyen, mindenképpen el kell távolítani az elhalt hámsejteket lábradírral, meg kell szüntetni a sarkak és a lábujjak bőrkeményedéseit habkővel vagy lábreszelővel, rendszeresen hidratálni kell a bőrt, hogy megőrizze a puhaságát, illetve ápolni kell körmöt és a körömágyat. Mindehhez azonban először is olyan lábáztató, bőrpuhító lábfürdőt kell venned, ami előkészíti a bőröd és a körmeid a pedikűrös munkára.

Fürdősóval a lábak egészségéért

Egy kiadós lábáztatáshoz hevíts fel negyven fokra annyi vizet, ami még épp ellepi a lábad. Keverj hozzá fürdősót, és 10-20 percig áztasd benne a lábad. Amennyiben komolyabb bőrkeményedéseid vannak, nyugodtan áldozhatsz hosszabb időt is a lábáztatásnak.
A fürdősós lábáztatás ugyanakkor amellett, hogy fellazítja a bőrt, kiváló méregtelenítő kúraként segíti a szervezet működését. A folyamat során a fürdősó a meleg víztől kitágult pórusokon bejut a szervezetve, ahol antibakteriális és gyulladáscsökkentő hatást fejt ki. Legyen szó a vese, a tüdő vagy éppen a máj méregtelenítéséről, a fürdősó hatása már néhány alaklom után érződhet.

Különleges fürdősók a Sara Beauty kínálatában

Ha izom-, illetve ízületi problémákra lettél figyelmes, érdemes kipróbálnod Rozmaring & Wintergreen lábáztató sónkat, mely az izmok ellazításával segíti a stresszes napok utáni ellazulást, valamint ápolja a bőrt. Használd pedikűr előkészítésére, vagy akár fürdő sóként az egész test kényeztetésére! Amennyiben meghűlés okozta orrdugulással, illetve fáradtsággal küzdesz, eukaliptusztartalmú lábáztató és fürdő sónk remek választás lehet. Az eukaliptuszolaj nem csak a bőrt táplálj, de tisztító hatással van a légutakra is, segítve a test teljes ellazulását. Válaszd a neked való terméket!

Hozzászólások

Nincsenek bejegyzések

Értékelem