Már csak 5 nap! Így szerezz extra szavazatokat a véghajrában

2022.05.09
Már csak 5 nap! Így szerezz extra szavazatokat a véghajrában

The Final Countdown. A híres dal sokunk fülébe cseng akkor, amikor azt mondjuk, hamarosan a végéhez közeledik az Év Masszőre Díj. A közönségszavazás zajlik és rajtunk igazán nem múlott az, hogy még szélesebb körben elterjedjen a Díj jó híre. Nem babra megy ám a játék: az egyedi trófeán kívül 2022-re elegendő masszázsolajat és masszázskrémet nyer a nyertes. Különleges plecsijének köszönhetően pedig használhatja a vendégmágnes Év Masszőre titulust.

Rólunk szólnak a hírek

A hazai média több portálján megjelent a kezdeményezés és eddig két televíziós meghívásnak is eleget tettünk. A Sara Beauty Spa csapata nevében Korondán Gábor márkamenedzser és Darabos Dávid sportmasszőr, márkanagykövet nyilatkozott, felhívva a műsorvezetők és a nézők figyelmét a masszőrök gyógyítást, rehabilitációt és közérzetjavítást segítő, áldásos tevékenységére. Bemutattuk a két egyedi, fenyőfa talpon álló, különleges trófeát is.

Jelen voltunk a Life TV Ébredj velünk és elmentünk a Pesti TV Gerilla Bár című műsorában egyaránt. Lemaradtál? Kattints a linkekre és nézd vissza az adást!

Az utolsó napok

Fontos, hogy a nagy sportversenyek esetében is döntő fontosságú a véghajrá. 5 nap, ennyi van hátra, érdemes tehát újra mozgósítanod a szavazóidat, hiszen május 13-án éjfélkor a verseny véget ér! Ebben a cikkünkben már elárultunk néhány kulisszatitkot, most pedig extra tippekkel készültünk a véghajrára.

1. Megosztásra való buzdítás

Azokat, akik már szavaztak, köszönet illeti, de nekik is vannak további ismerőseik. A Facebook olyan, mint egy hatalmas fa. Ágai az ismerőseid, azok ismerősei és így tovább. Ha az ismerősöd megosztja a Te felhívásodat, máris több emberhez jutsz el. Kérd tehát korábbi szavazóidat arra, hogy egy megosztással is segítsék előremeneteledet.

2. Helyi csoportok felkeresése

A Facebook-on számos hasznos, tematikus csoport létezik, melynek tagjai több-kevesebb aktivitással kommunikálnak. Ezek lehetnek a lakóhelyed, a környezeted, vagy netán baba-mama csoportok is. Amennyiben a szabályok nem tiltják, töltsd fel ide is a szavazásra buzdító posztodat. Sok jó szándékú ember van, akik szeretnek segíteni, kérd őket bátran, így meglesz a napi jó cselekedetük.

3. Privát üzenetek küldése

Küldd el a fotód linkjét privát üzenetben a Messenger, vagy akár a Viber segítségével minden ismerősödnek. Írj egy kedves levelet, benne a linkkel és másolás-beillesztéssel küldd el. A szöveg valami ilyesmi legyen, a megszólítást minden esetben írd át annak az illetőnek a nevére, akinek írsz.

Kedves ....!

Fantasztikus hírem van, indultam az Év Masszőre Díjon. A szavazás véghajrájába érkezett a verseny, ezért kérem a segítségedet. Az alábbi linkre kattintva kérlek lájkold a képemet, ugyanis minden szavazat számít, hiszen a győzelem felé visznek! Ha időd engedi, kérlek oszd is meg a képem linkjét, hogy minél több emberhez eljussak. Segítséged Neked csak 30 másodperc, engem viszont közelebb visz az álmaimhoz. Előre is köszönöm a segítséget és további szép napot kívánok.

Soha ne add fel!

Száz szónak is egy a vége, ne add fel a versenyt! Mozgósítsd erőtartalékaidat a siker érdekében, hiszen láthatod, mi mindent megteszünk azért, hogy minél nagyobb figyelmet és reflektorfényt kapjon egyedülálló, hiánypótló kezdeményezésünk. Megsúgjuk azt is, hogy már a győztesek kapcsán is érkezett hozzánk érdeklődés, így nem kizárt, hogy hamarosan további, megtisztelő meghívásoknak fogunk eleget tenni. Vajon Te leszel az, aki eljön velünk? A válasz csak rajtad múlik! Húzz bele és élvezd az Év Masszőre titulus minden előnyét és kiváltságát 2022-ben!

Hozzászólások

Nincsenek bejegyzések

Értékelem