Masszázs Live – Gyógyfogások

2022.09.06

A Sara Beauty Spa nem titkolt küldetése, hogy segítse, támogassa a masszőr szakembereket. Tesszük ezt azért, mert folyamatos kapcsolatban vagyunk velük, és látjuk, hogy ők is igénylik az online jelenlétet. Ezen gondolatmenet mentén álmodtuk meg, és hívtuk életre Facebook Live sorozatunkat, melynek első részében, szeptember 13-án, este 8 órától a mozgásszegény életmódot élő vendégek problémáira fókuszálunk.

Előadóink

Szelenge sport és hivatalos Triplex Gerincedző. Sportolókkal és civilekkel egyaránt foglalkozik, munkája során rengeteg sorsot, életet ismer meg. Pontosan tudja, mit és hogyan kell mozgatni, átmozgatni, nyújtani és kezelni, ha szükséges. Darabos Dávidot pedig nem kell bemutatni, de mi azért megtesszük, tudniillik Márkanagykövetünk amellett, hogy sportoló és futóedző, de emellett profi masszőr is!

Állandó ülésben, mozgásszegénységben

Fejfájás, nyaki diszkomfort érzet, vállgörcsök, hát-, derék- és ízületi bántalmak. Egytől egyig a mozgásszegény életmód kellemetlen velejárói. Napjaink népbetegsége az, hogy keveset mozgunk, sokat ülünk, pedig már néhány méter séta, a lift helyetti gyaloglás vagy pár megálló gyalog történő megtétele is több, mint a semmi. A vendégek általában már akkor keresik fel a masszőrüket, amikor kész a baj. Azzal ritkán lépnek be a kezelőhelyiségbe, hogy épp csak erre jártak...

Anamnézis

Egy jó masszőr pszichológus is egyben. Kezei alatt mesélnek az izmok, miközben új életre kelnek. A vendég beszél vagy mesélhet, de a test nem hazudik, és egy profi szakember olvas a sorok között. Ha pedig érti és megérti a problémát, máris hatékonyabb lesz a kezelés, melynek hatását fokozhatod a megfelelő illatú és hatóanyagtartalmú masszázsolaj vagy masszázskrém használatával.

Miért nézzél minket?

Élő adásunkban egyebek mellett lehetőséged lesz kérdezni. Nincsen rossz kérdés, így légy bátor és interaktív, ugyanis ez az élő adás lényege. Szelenge és Dávid örömmel válaszolnak, ugyanis azért jönnek, hogy segítsenek. A Gyógyfogások sorozat nem online masszázstanfolyam és nem helyettesít semmilyen képzést. Feladata a tájékoztatás, a tapasztalatok megosztása és olyan trükkök, lehetőségek, módok bemutatása, amelyek segíteni fognak a mindennapi munkád során. A jó pap holtig tanul, az élethosszig tartó tanulás pedig napjaink sikerének záloga. A tudást, amelyet megszerzel, soha senki nem veheti el tőled. Fektess tehát időt saját fejlődésedbe, hiszen ha legalább egy új információt át tudtunk adni Neked, már nem dolgoztunk hiába.

A titkos kód

Adásunkban meglepetéssel is készülünk, ugyanis el fog hangzani egy kuponkód. Tudd meg Te is, hogy mi ez, ugyanis 10,000 forint kedvezményre jogosít majd. A további részletekkel kapcsolatosan már csak nézned kell minket. Támogasd a gazdaságos üzletmenetedet azzal, hogy kedvező áron szerzed be a munkádhoz használatos masszázstermékeket, melyek kiválasztásához szintén szakértő segítséget nyújtunk élő adásunk alkalmával.

Találkozzunk szeptember 13-án, este 8 órától, a Sara Beauty Spa Facebook oldalán! Az Esemény linkjét itt találod!