Masszázskrém a fekete nadálytő erejével

2023.09.18
Masszázskrém a fekete nadálytő erejével

Fekete nadálytő – mintha csak egy, a Harry Potter könyvekben feltűnő rendkívüli, csodatevő növény neve lenne ez. Kifejezetten varázslatosan hangzik, de boszorkányságról szó sincs: a fekete nadálytő nemcsak létező, már a népi gyógyászatból is jól ismert növény, de ez az egyik legtöbbször használt összetevője a gyulladások, zúzódások, az izom- és ízületi fájdalmak kezelésére ajánlott kenőcsöknek és masszázskrémeknek.

Minden típusú masszázshoz ajánljuk

Ahogy azt már a Sara Beauty Spa-tól megszokhattad, termékeink megalkotásakor fokozottan odafigyelünk arra, hogy lehetőleg csakis természetes összetevők és különleges gyógynövények után nyúljunk. A fekete nadálytő is ilyen, ezért is szerepel fő alkotórészként legújabb termékünknél, mégpedig a Fekete Nadálytő-Rozmaring Masszázskrém - 1000ml-nél.

Az általános-, gyógy-, wellness-, relaxáló- és izomlazító masszázshoz is használható prémium krém hűsítő, frissítő hatású, miközben az izomgörcsök, az izommerevség egyik legjobb ellenszere is. Bár nem masszázsolaj, mégis olajos összetétele miatt jól csúszik, így az elnyújtott felszívódással a masszázsélmény is fokozható. Miközben ideális választás különböző típusú masszázsokhoz, aromaterápiás mivolta is említésre méltó, így professzionális alkalmazásra éppúgy ajánljuk, mint otthoni wellnessélményhez, mondjuk testápoláshoz.

Összefoglalva: mi mindenre lehet jó a fekete nadálytő masszázskrémünk?

  • zúzódásokra;
  • izom- és ízületi fájdalmakra;
  • duzzanatokra, vérömlenyekre;
  • reumás panaszokra;
  • ficamokra, rándulásokra;
  • köszvényre;
  • csonttörések, balesetek, sportsérülések utáni rehabilitációra.

Rozmaring – a mozgásszervi panaszok enyhítésére ez is kiváló

Mint fűszernövény, valószínűleg ott van a te konyhádban is, de kiemelt helyen felbukkan a fekete nadálytő masszázskrémünk összetevői között is. Nem véletlenül, hiszen a rozmaring helyi keringésfokozó hatása miatt fájdalomcsillapító, izomlazító és gyulladáscsökkentő tulajdonságokkal is rendelkezik. Gyakran találkozhatsz rozmaringgal a Sara Beauty Spa egyéb készítményeiben is: például a hűsítő, frissítő hatású, természetes összetevőkben gazdag rozmaringos-mentás masszázsolajunk is nagy népszerűségnek örvend vásárlóink körében.

Nem próbáltad még? Itt az ideje, hogy begyűjts minél több rozmaringos terméket is virtuális polcainkról! Böngészd végig prémium felhozatalunkat, próbálj ki minél több masszázskrémet és masszázsolajat! Olvasd el Bázis masszázskrém – Általános, de nem unalmas című cikkünket is, és tudd meg, milyen előnyei vannak régóta nagy népszerűségnek örvendő termékünknek.

Hozzászólások

Nincsenek bejegyzések

Értékelem