Masszőrök karácsonya - Így legyen tele a naptárad 2022-ben is!

2021.11.08
Masszőrök karácsonya - Így legyen tele a naptárad 2022-ben is!

A Masszőrök Országos Szövetsége oldalán gyakori téma a lemondások, a betegség okán törölt időpontok, illetve a vírus miatti félelem jelenléte, amely a bejelentkezéseken is meglátszik. Korábban már írtunk tippet a hatékony vírusvédelemről. Inspirálódj belőle és kommunikáld social média felületeiden, hogy mi mindent teszel meg azért, hogy vendégeid biztonságban érezhessék magukat a szalonodban.

Küszöbön az ünnep

Látjuk mi is, hogy a cikk írásának időpontjában még csak november van, de hidd el, pikk-pakk itt az ünnep. Az előrelátók pedig már azon gondolkoznak, kit, mivel lepjenek meg. Érdemes felkészülni Ajándékkártyával, amelyet meg lehet vásárolni és be lehet tenni a fa alá.

Ajándékkártya típusok

Közös bennük, hogy sokkal elegánsabb ilyet adni, mint mondjuk készpénzt. A masszázs ráadásul még élményt is ad, így valóban személyre szabott a meglepetés. Fontos, azonban, hogy tartalmazza a kiváltás dátuma mellett a beváltási határidőt, valamint azt is, hogy készpénzre nem váltható, összegéből visszaadni nem áll módodban.

  1. Összegszerű: Ezen legyen egy kipontozott rész, ahová be tudod írni azt az összeget, amiről a kis kártya szól. Bemegy mondjuk egy tanácstalan férj. Kérdezd meg, mennyit szán az ajándékra. Ha azt mondja, hogy 20.000 forintot, akkor mondd el neki, hogy ez mire elég Nálad. A megállapodott összeget írd rá a kis lapra, melynek lehet tetszetős, ünnepies grafikája.
  2. Választható címletes: 5-10-15-20.000 forintos címleteket készíttess. Ebből mindenki annyit vásárol, amennyit szeretne.
  3. Plusz tipp: Külön ajánljuk, hogy csinos kis borítékot is adj hozzá. Az előre értékesített szolgáltatás pénzügyi háttere kapcsán viszont egyeztess a könyvelőddel, hiszen minden vállalkozási formának megvannak a maga könyvelési szabályai.

Januári uborkaszezon

Érdemes felkészülni az év végi hajtás mellett az év eleji belassulásra is. Tévedés azt hinni, hogy az embereknek nincsen pénze januárban. Lehet, hogy kiköltekeztek karácsonyra, viszont van egy nagyon erős réteg, aki pénzt kér és kap karácsonyra. Célozd be őket sikerrel. Alakíts ki egy kedvező, januári bérletkonstrukciót számukra. Legyen mondjuk minden 5. kezelés ingyenes, vagy adj kedvezményt a szolgáltatások áraiból. Fontos kommunikációs hívó szó lehet az is, hogy január az év leghosszabb hónapja. Az ünnep véget ért, lekapcsolódnak a fények, marad a kopár, hideg téli idő. A tavasz még messze, jöjjön be egy masszázs kényeztetésre. Keresse a boldogsághormonokat Nálad, egy klassz, csokis kezelés formájában, vagy ússzon a macaron mámorban!

Az év eleje a nagy fogyásoké

Az ünnepi trakta szinte mindenkin meglátszik, helyezz hangsúlyt erre! Testtekercselős, karcsúsító hatású kezeléseidre, illetve alakformáló masszázs szolgáltatásodra most (és a bikini szezon elindulása előtt) van a legnagyobb igény. Közhely, de igaz az, hogy a nyári alak télen készül, csald be őket fogyasztó hatású kezeléseidre, akár kedvező bérletkonstrukciók bevezetésével.

Ne keseregj, tervezz!

A vírus okán történő lemondások miatti kesergés helyett, a felszabaduló időben tervezz előre a fenti tippjeink alkalmazásával. Gondolkozz előre, méghozzá vendégeid fejével, így nem fog majd rémiszteni az üres naptár sunyi réme. További, kimondottan masszőröknek szánt tippjeinkért olvasd el többi blogcikkünket is, illetve kövess minket Facebookon és Instagramon is, a #sara_beauty_spa név alatt.

Hozzászólások

Nincsenek bejegyzések

Értékelem