Mit ajándékozz karácsonyra?

2020.12.10
mit-ajandekozz-karacsonyra

Az idei karácsony más lesz, mint a többi. Talán semmi másra nem is vágyunk, minthogy végre megölelhessük szeretteinket, miközben tudjuk, hogy ez most nem mindenkinek adatik meg.

Akár személyesen adhatjuk át ajándékainkat, akár csak postán- a lényeg, hogy az személyre szabott legyen és valóban örömet szerezzen!

A Sara Beauty Spa exkluzív kényeztető ajándékcsomagok díszdobozban érkeznek meg hozzád, hogy még a  csomagolásra se legyen gondod!

3 különböző illat, 3 különböző hatással a testedre és lelkedre!

Gazdagon tápláló hidratáló krém és aromaterápiás fürdő-és lábáztató só- 3 fantasztikus illatpárban, természetes alapú összetevőkkel!

A három különböző illatpár különböző hatással lehet a testedre és lelkedre!

 

 

Mangó-levendula álom

 

A Sara Beauty Spa mangó-levendula álom ajándékcsomagja igazi téli varázslat, amely megnyugtató, puha, balzsamos illataival takar be és édes álomba repít! Képzeletben felolvad a kinti tél és egy romantikus nyári sétán találod magad egy andalító, illatos levendulamezőn!

Tudtad, hogy az aromaterápiában a levendula nyugtató, feszültségoldó hatású, segít a pihenésben, tisztítja a gondolatokat, és jobb kedvre derít?

 

Vanília és jázmin simogatás

 

A Sara Beauty Spa vanília-jázmin illatpárjában a jázmin mámorító, érzékien virágos illata és a bódító vanília puha, bújós simogatása találkozik, mely melegséggel, nyugalommal és boldogsággal ölel át.

A vanília és a jázmin kiváló hangulatjavító; nyugtatja az idegeket, elűzi a depressziót, lehangoltságot, oldja a stresszt, a szorongást, csökkentik a kimerültséget és nyugodtabbá varázsolják a pihenést.

Nme utolsó sorban igazi afrodiziákumként tartják őket számon.

 

Trópusi varázslat

 

 

A Sara Beauty Spa karibi párosa a fülledt nyári pezsgés és a trópusi vakáció izgalmának találkozása!

Az egzotikus trópusi gyümölcsök és a zamatos kókusz mennyei kettőse a legfagyosabb napokon is melegséggel tölt el és mosolyt csal arcodra!

Az egzotikus gyümölcsök ínyenc és a kókusz édes-krémes-zamatos illata csökkenti a stresszt, javítja a hangulatot, ellazít, pihentet és tökéletesen kikapcsol.

 

 

 

 

Pinterest