Mutasd az illatod, megmondjuk, ki vagy!

2020.09.10
Mutasd az illatod, megmondjuk, ki vagy!

A szem a lélek tükre, mondják. De ez igaz az illatokra is.

A szakértők szerint az illatok iránti ösztönös vonzalmunk személyiségünket is tükrözi.

Nézzük, milyen illat -személyiségeket különíthetünk el!

Citrusos illatok

A citrusokat kedvelő nők tipikus vezetők. Határozottak, ambiciózusuk, dominánsak, és ösztönösen a csoport élére állnak. Higgadtak és van bennük egy kis távolságtartás, hűvösség.

Tippünk a citrusos illatok rajongóinak: SBS citrusos frissítő fürdő-és lábáztató só vagy SBS citrus és menta lábápoló zselé

Virágos illatok

A virágos, édeskés illatok hódolói szelídek, kifinomultak, természetesen nőiesek, ám kissé tartózkodóak. Fontos számukra, hogy nyugalom és harmónia vegye körül őket.

Tippünk a virágos illatok rajongóinak: SBS E-vitamin és kamilla hidratáló arckrém, SBS selyem és jázmin arckrém

Púderes illatok

Akik a tiszta, púderes illatokat kedvelik, azok kerülik a hivalkodást, feltűnést, szeretik az egyszerűséget, és természetesen nőiesek. Nagyon diszkrétek, fegyelmezettek és kontrolláltak. A szívük helyett inkább az eszükre hallgatnak.

Rózsa illat

A rózsa illatáért rajongó nők visszafogottak, álmodozóak és romantikusak, ugyanakkor kicsit nehezen oldódnak fel. Érzékenyek, gondoskodóak és nagyon empatikusan reagálnak mások igényeire. Megfontoltak és óvatosak, nem jellemző rájuk az impulzivitás, előbb gondolkodnak, és utána cselekednek.

Tippünk a rózsa illatok rajongóinak: SBS rózsa és méz bőrfiatalító arckrém

Levendula illat

A levendula illat rajongói igazi társasági lények, akik hatalmas, kiterjedt baráti körrel rendelkeznek. Odaadó barátok, rájuk mindig lehet számítani. Emellett nyitottak, őszinték, megbízhatóak, ügyesen kommunikálnak, jó a szervezőkészségük és kedvelik a társaságot

Tippünk a rózsa illatok rajongóinak: SBS gyümölcs és levendula kollagén arckrém, SBS mangó és levendula masszázsolaj, SBS levendula fürdő-és lábáztató só

Fűszeres illatok

Akik a fűszeres illatért vannak oda, titokzatos, temperamentumos, szenvedélyes, ugyanakkor nehezen kiismerhető személyiségek. Sok arcuk van, szeretik a rejtélyeket, izgalmakat és hajlamosak elmenni a végsőkig.

Pinterest
Hozzászólások

Nincsenek bejegyzések

Értékelem