Narancsbőr gyilkos masszázsélmények - Számolj le a cellulitisszel most!

2022.06.07
Narancsbőr gyilkos masszázsélmények - Számolj le a cellulitisszel most!

Itt a nyár, most már tényleg nem lehet tovább takargatni: bizonyos testfelületek akkor is előtérbe kerülnek, ha nem szeretnéd különösebben mutogatni őket. Masszőrként is biztosan találkoztál már a kampányszerű alakformáló vendéggel. Ő az, aki januárban, a karácsony utáni trakta nyomainak azonnali eltűntetését kéri Tőled. Másik típusa pedig az, aki júniusban döbben rá arra, hogy hamarosan megy nyaralni, ergo SOS meg akar szabadulni párnácskáitól és narancsbőrétől. Varázsló nem vagy, viszont a megfelelő alakformáló krém használatával még hatékonyabban tudod felvenni a versenyt a cellulitisszel.

A narancsbőr okai

Sokszor felmerül a kérdés, hogy vajon miért nincsen a nagyszüleinken egy deka sem ebből a bőrelváltozásból. Sőt! Szüleink szülei még magát a szót sem ismerték. Ennek oka az, hogy a kialakulásában nagy szerepet játszik a táplálkozás. Napjainkban, rohanó életvitelünk következtében rengeteg tartósítószer-, adalékanyag- és állományjavító ételt viszünk be a szervezetünkbe. Sok a finomított cukor, az üdítő és az egészségtelen nyalánkság. Anno, a mostani idősek nem ismerték az energiaital, vagy a gyorsétterem fogalmát. Megtermelték maguknak a betevőt, vagy beszerezték a piacról, majd maguk főzték, sütötték meg ételeiket családjuk számára.

A cellulitisz és a lélek

Mint minden testi tünetnek, úgy a narancsbőrnek is vannak lelki eredetű kivetülései. Ha stresszes, hajszolt életet élsz, akkor a fent említett táplálkozással még súlyfelesleg nélkül is ki tud alakulni a narancsbőr. Ha pedig már megvan a baj, akkor akár tudat alatt is stresszelhetsz azon, hogy miért alakult ki, mennyire csúnya és így nem mersz kimenni a strandra. Ha eljutsz ide, már meg is van a következő probléma, a szorongás, kialakulnak a gátlások, melyek megakadályoznak abban, hogy szabadon élvezhesd a nyár örömeit. Ahhoz, hogy ne aggódj az alakod miatt, segítségedre lehet még ez az írásunk is!

Kapszitacinnal a narancsbőr ellen

Az erős paprika gyógyereje rejlik ebben a kacifántos nevű hatóanyagban. Ezt fogyaszthatod szájon át is! Ha szereted az erőset, akkor máris nyert ügyed van! Számos hatása mellett ugyanis a csípős paprika fogyasztása megnöveli a test hőjét, így anyagcsere gyorsító és étvágycsökkentő hatása mellett kiváló méregtelenítő is. A szervezet több kalóriát éget el akkor, ha ezt fogyasztjuk, így természetes testsúlycsökkentés érhető el. Mindezek mellett pedig a kapszaicin a vérzsír mennyiségét is csökkentve a zsírmáj kialakulását szintén meggátolhatja.

Masszázs a narancsbőr ellen

Masszőrként Te is használhatod a kapszitacint, hiszen a testkezelések szezonja újfent elérkezett, láss neki most! Ahhoz, hogy valóban sikeresen lépj fel, válassz magas hatóanyag tartalmú készítményt. A Sara Beauty Spa Paprikás masszázskrém és zsírégető krém - Chili Shaping Cream - 500ml karcsúsító, alakformáló hatása mellett, intenzív vérbőség fokozó is. A csípős paprika hatóanyaga, a kapszaicin segítségével segít fellazítani a lerakódott zsírsejteket, fokozza a nyirok- és vérkeringést, meggyorsítja a felgyülemlett méreganyagok távozását a kötőszövetekből, így hatékony megoldást jelent a cellulit tüneteinek enyhítésére. Fokozd a hatást tekercseléssel és segítsd hozzá vendégeidet ahhoz, hogy gátlások nélkül strandolhassanak a legszebb évszakban!

Hozzászólások

Nincsenek bejegyzések

Értékelem