Nyitva tartás- és árlistatábla – egy csomag, két termék

2021.09.02
Nyitva tartás- és árlistatábla – egy csomag, két termék

Az elmúlt időszakban több bejegyzésünk is arról szólt, hogy milyen eszközökkel vegye körbe magát egy profi masszőr. Ugyanakkor azt is igyekeztünk listába szedni, hogy mik azok a kerülendő dolgok, amik feleslegesek vagy legalábbis oda nem illők egy masszázsszalonban. Azért is éreztük lényegesnek, hogy ilyen és ehhez hasonló, gyakorlatiasabb témákat is feldolgozzunk, mert például egy pályakezdő masszőrnek nagy segítség lehet, ha tudja, milyen kellékeket kell mindenképp beszereznie. De ezekkel a bejegyzésekkel nem csak a lelkes, még kísérletező kedvű masszőröket kívántuk megszólítani. Azoknak is szerettünk volna pár hasznos tippel szolgálni, akik már hosszú évek óta a pályán vannak. Nagy vendégkörrel rendelkeznek, ebből adódóan pedig állandóan elfoglaltak, így kevesebb idejük jut átgondolni, hogy mik azok a tárgyak, kiegészítők, amikre ténylegesen szükségük van. Remélhetőleg számukra is sikerült pár könnyedén gyakorlatba ültethető ötlettel szolgálnunk, így téve hatékonyabbá és gördülékenyebbé a munkavégzésüket.

Hasznos kiegészítők jól látható helyen

Bár egy masszázshelyiségből, szalonból sem hiányozhatnak a megfelelő masszázskrémek (amik egyszerre táplálják a testet és a lelket), és egy kellően kényelmes masszázságy nélkül sem foghatunk neki a munkának, van még 1-2 olyan kiegészítő, ami szintén nélkülözhetetlen a precíz és alapos munkavégzéshez. Nem kell azonnal nagy dolgokra gondolni, mert ahogy a mondás is tartja, az ördög sokszor a részletekben rejlik.

Magas minőségű termékeink között nem csak természetes alapanyagokat, illóolajokat tartalmazó prémium krémeket találsz, de olyan kellékeket is, amik megkönnyíthetik a mindennapjaidat. Máris itt van egy új, praktikus kiegészítő, pontosabban kettő: a filccel is kitölthető, A4-es formátumú, könnyen rögzíthető nyitva tartás- és árlistatábla. Ezen két termünket most szettben rendelheted meg.

Nyitvatartási tábla

Az egyik legalapvetőbb kellék és az egyik legelső, aminek biztosan helyet fogsz találni, ha új szalonba költözöl. Érdeklődőid számára nagy segítség, mert pillanatok alatt láthatják – a hét napjaira lebontva –, hogy mikor, hánytól hányig fogadsz vendégeket. A táblán külön helyet hagytunk a bejelentkezési elérhetőségeknek, így akár több telefonszámot is megadhatsz egyszerre. Bármilyen szalonról is legyen szó, a nyitvatartási időt és az üzemeltető elérhetőségét jól látható helyre kell kifüggeszteni, ezért erre mindenképp érdemes odafigyelned.

Árlistatábla

Fogyasztóvédelmi törvény szabályozza, hogy a fogyasztó számára a szolgáltatás nyújtásának helyén könnyen hozzáférhetővé kell tenni a pontos árjegyzéket. Ezt a táblát gyakorlatilag bármilyen felületre kifüggesztheted, így azonnali információval tudsz szolgálni vendégeidnek például arról, hogy mennyibe kerül egy relaxáló masszázs vagy egy alakformáló kezelés.

Hozzászólások

Nincsenek bejegyzések

Értékelem