Öt egyszerű tipp a gyönyörű bőrért

2020.09.28
Öt egyszerű tipp a gyönyörű bőrért

Ne hagyd ki az arctisztítást!

A mindennapos alapos esti arctisztítás elengedhetetlen bőröd szépségének megőrzéséhez. A nap folyamán a különböző szennyeződések (szmog, por, smink stb.) lerakódnak a pórusokba, és nem engedik bőrödet szabadon lélegezni, így az idővel fakóvá, egészségtelenné válhat.

Az arctisztítás egyrészt fokozza az éjszakai sejtregenerációt, másrészt bőrápoló termékek hatását is, mivel ha bőröd könnyebben lélegzik, akkor több hatóanyagot képes felvenni ezekből.

Hidratálj!

Arcod az egyik hely, ahol bőröd a legvékonyabb és legérzékenyebb, azért különösen hajlamos a kiszáradásra, és gyorsan nyomot hagynak rajta a külvilág ártalmai, valamint az öregedés jelei.

Ezért olyan fontos a mindennapos hidratálás a bőrtípusodnak megfelelő Sara Beuty Spa arckrémmel, és hidratáló krémmel, melyek elegendő nedvességgel és tápanyaggal látják el bőrödet, és gondoskodnak annak feszességéről és puhaságáról.

Igyál eleget!

A megfelelő mennyiségben bevitt folyadék a bőrödet is fiatalossá, simává és ragyogóvá varázsolja! Viszont, ha nem iszol eleget, tested a bőrödtől lesz kénytelen vizet elvonni, az pedig szárazzá, fakóvá és élettelenné válik, nem beszélve a ráncokról, fekete karikákról és a narancsbőrről.

Radírozz!

A legalaposabb arctisztítás sem távolítja el arcodról az elhalt hámsejteket; holott ezek teszik fakóvá bőrödet, továbbá akadályozzák az egészséges bőrlégzést és bőrregenerációt.

 Ha puha, üde, ragyogó és egyenletes tónusú bőrfelszínt szeretnél, szükséged van a rendszeres, sejtmegújító bőrradírozásra. Nézz körül a Sara Beauty Spa só-és cukorradírjai között!

Aludd ki magad!

A kialvatlanság a bőröd egyik legnagyobb ellensége, mivel elősegíti bőröregedést és a korai ráncodosdást. Nagyon fontos, hogy még éjfél előtt ágyba kerülj, mivel éjszaka 11 és hajnali 3 óra között zajlik a sejtregeneráció, azaz ilyenkor termelődik a legtöbb kollagén és elasztin, melyek biztosítják a bőröd rugalmasságát és fiatalosságát.

Pinterest
Hozzászólások

Nincsenek bejegyzések

Értékelem