Sara Beauty Spa Mentes Termékcsalád

2021.11.03
Sara Beauty Spa Mentes Termékcsalád

Bemutatkozik a termékpaletta új kategóriája, a Sara Beauty Spa termékek új generációja a MENTES termékcsalád!

A Sara Beauty Spa egy modern kozmetikai márka, amely folyamatosan fejlődik, alakul és a piaci igények figyelembevételével újul meg. Termékfejlesztőink jövőbeni innovációs célkitűzései között szerepel, hogy egyre tudatosabban, korszerűbben és környezettudatosabban állítsuk össze az egyes kozmetikumok alapanyagait. E küldetés mentén vásárlóinkat a jövőben egyre több és több természetes összetevővel elkészült termékekkel látjuk majd el, megadva Nekik a megalkuvás nélküli választás szabadságát. A jövő víziói között szerepel az is, hogy portfóliónkban domináns helyet töltsenek be a „MENTES” termékek. Célunk továbbá, hogy fogyasztóink részére világossá és egyértelművé tegyük azt, hogy egy termék mitől mentes valójában.

Melyik Sara Beauty Spa termék lehet „Mentes”?

Az a termék kapja meg a „Mentes” pozícionáló és termékjelölő jelzőt, amely zömében természetes összetevőket tartalmaz, továbbá a parabén tartósítószeren kívül az alábbi összetevők közül legalább még egytől mentes: mesterséges színezék, mesterséges illat, szilikon, pálmaolaj, foszfát, illetve paraffin.

Mi az a mentes?

Ma már trendi kifejezés az, hogy „mentes”. Az élelmiszeriparban, vagy a gyógyszergyártás területén is gyakran használják. Ám, amíg ott ez egyfajta megvonást, kivonást jelent, addig a kozmetika iparban a tudatos vásárló ismérve ez a fogalom. Azoké a fogyasztóké, akik tisztában vannak, hogy mit jelent az, ha egy termék parabén-, szilikon-. vagy pálmaolaj-, mentes. A sor tetszőlegesen folytatható és fogjuk is folytatni, hiszen számos káros hatású vegyület van, amelyet a Sara Beauty Spa Mentes termékcsalád tagjai nem tartalmaznak.
De vajon tudod-e, hogy miért jó az, ha egy kozmetikum nem tartalmaz parabént? Cikksorozatunk első részében választ kapsz erre a kérdésekre.

Parabén

Ez az anyag egy kedvező áru és megbízható tartósítószer, amelyet az élelmiszer-, a gyógyszer-, valamint a kozmetika ipar is előszeretettel használ tartósítására. A bőrön át felszívódva viszont bekerül a véráramba. Amennyire lehet, figyelj oda arra, hogy naptejed, dezodorod, testápolód, illetve a gyermekeid kozmetikumai lehetőség szerint ne tartalmazzák ezt az anyagot.

Kézápoláshoz

Mindennapos bőrápolásod alkalmával sem kell méltatlan kompromisszumot kötnöd! Sweet kézkrémünk illata édes, a hatása pedig gyorsan beszédes. Ápol, puhít és hidratál, így az őszi-téli kézkiszáradós, szeles, fűtéses időszakban kötelező piperekellék mindenki számára.
Védd kezed a láthatatlan kesztyű Soft kézkrém segítségével, mely a csodás babaillatával a szíved is melengeti a hűvös évszakban.
A csoki a mindened? Megértjük! Ebben az esetben válaszd a Csokoládés Zsíros Bőrtápláló Krémet, amely a különösen száraz bőrt is hatékonyan hidratálja és mineralizálja. Nem tudsz választani? Nem is kell! Vásárold meg kedvenc Mentes illataidat egyben, csodás ajándékcsomagunkban és lepd meg vele barátaidat, ismerőseidet.

Testápoláshoz

Zuhanyzás után szomjazik a bőr egy finom testápolóra, az érzékszervek pedig valami igazán illatolóra. Mennyei aromákban nálunk nincs hiány! Csempészd vissza a kellemes, nyári napokat és válaszd a Sara Beuaty Spa Sárgabarack illatú testápolóját. Ha a téli napokra inkább az egzotikumot illesztenéd be a pipere illatorgiába, akkor nem kérdés: Neked a Lótuszos testápoló lesz a kedvenced. Édes aromákkal fűszereznéd az őszt és a telet? Próbáld ki a Makaron kényeztetést. Hatóanyagokban gazdag, parabéntól mentes termékeink használatával új értelmet nyer a bőrszépség fogalma. Fenti termékeink a parbén túl még szilikon-, paraffin-, mesterséges színezék mentesek is.

Tisztálkodáshoz

A mentes élvezet zuhanyzáskor is a Tiéd. Egy stresszes, hideg nap után nincs is jobb, mint a zuhany alatt fel-és kiengedni. Csak állni és folyatni a vizet, miközben a lefolyón keresztül képletesen a napi gondok is lefolynak, helyet és teret adva a kellemes esti rutin megkezdésének. Mosakodáskor használd a Teafaolaj tusfürdőnket, mely frissít, ápol, táplál és véd. Mentessége abból fakad, hogy a parabén tartósítószeren kívül még szilikon-, paraffin-, mesterséges színezék-, pálmaolaj- és foszfát mentes is.

Masszőröknek

Masszőrként is érdemes odafigyelned a hatóanyag bevitelre. Kommunikáld Vendégeid felé, hogy a parabénmentes sárgabarack-, lótusz-, illetve macaron illatú masszázsolajat használod a masszázskezelések alkalmával. Válasszanak bátran illatot, hiszen a káros hatóanyagok tekintetében nem kell megalkudniuk. Mentes masszázsolajaink a parbén tartósítószeren túl még szilikon-, paraffin-, mesterséges színezék mentesek is.

Legyél Te is tudatos vásárló! Az információ hatalom! Cikksorozatunk következő részében a szilikon-, a pálmaolaj- és a mesterséges színezékmentes termékek hatásairól írunk. Addig is olvasd el többi blogcikkünket is, illetve kövess minket Facebookon és Instagramon is, a #sara_beauty_spa név alatt.

Hozzászólások

Nincsenek bejegyzések

Értékelem