Superfood, kozmetikum formában

2022.05.16
Superfood, kozmetikum formában

Az Aloe Vera gél 7 titka

Íme a superfood, melynek értékes hatóanyagait a kozmetika ipar is örömmel használja. Hatékonysága ismert és elismert, illata pedig feltölt egy hosszú nyári nap után. Napjainkban szeretjük az instant megoldásokat és azt, hogyha a Funkcionális és regeneráló gélek egyszerre több problémára is megoldást nyújtanak. Ha nyaralni készülsz, vagy csak simán napimádó vagy, akkor most figyelj, mert megmutatjuk a nyár szerelmeseinek géljét és azt, hogy mikbn tud segíteni Neked a legszebb évszakban.

1. Leégés

Ha szereted a napot, ha nem, a leégés veszélye mindenképp fenyeget. Különösen igaz ez akkor, ha bőröd érzékeny, fehér, pirosodásra hajlamos. A naptej használata fontos és indokolt, de ha mégis itt a baj, hűsítsd le a piros testrészeket az aloe gél segítségével.

2. Napozás után

Lehet, hogy nem égtél le, de a napfürdő utáni bőr szomjazza a hidratálást és a remineralizálást. Ez halmozottan igaz akkor, ha strandon, vagy netán sós vízben is áztattad, kiélvezve a nyár minden örömét. A strandot utáni, hűsítő zuhanyt követően kend be vele magadat, de ne aggódj, gyorsan fel fog szívódni, így már mehetsz is a következő programodra!

3. Rovarcsípésekre

A nyári esték bársonyos félhomálya a szúnyogok és egyéb rovarok kedvenc időszaka. Előszeretettel donganak kedvükre, és ha nem vagy résen, bizony meg is kóstolhatnak. A csípések kellemetlen, viszkető érzése ellen veszi fel hatékonyan a harcot az aloe ereje.

4. Sima bőrviszketés

Talán Te is ismered a jelenséget, amikor kicsit megsüt a nap és a fénytől elszokott bőröd gyorsan viszketni kezd. Ne vakard agyon, inkább kend be és hagyd, hogy a nagy melegben a bőröd is hűsölhessen. Olvasd el májusi extra szépségtippjeinket is!

5. Szolárium után

Lehet, hogy egész évben élvezed a barnító csövek nyújtotta foltmentes barnulást, de lehetsz kampány szolis is, így készítve fel bőrödet a nyaralásra. Lehet, hogy csak zavarnak a hófehér lábak, így elmész és szoláriumozol néhány alkalommal, így alapozva meg egészséges, nyárbarát bőr árnyalatodat. Esetünkben mindegy, melyik UV cső felhasználó vagy! A lényeg, hogy kend be magad az UV fürdő után egy hűsítő géllel.

6. Szőrtelenítés után

Epilálás, gyantázás, borotválás után gyakran megesik, hogy a bőr kipirosodik. Megeshet az is, hogy ha új a borotva, meg is vágod magad itt-ott. Ne járj úgy, mint Bridget Jones, inkább kezeld a piros, irritált bőrfelületeket, hogy másnap reggelre bőröd ismét teljes pompájában ragyogjon.

7. Cipőbalesetekre

Felhorzsolta a lábad a kedvenc sarud, vagy pántos topánod? Vagy csak megnyomott itt-ott? Elő a géllel, melynek zöld ereje segíti sebeid gyógyulását.

Ha csak egyetlen kozmetikumot vihetnél magaddal a nyaralásodra, akkor mi lenne az? Nekünk egészen biztosan a Sara Beauty Spa Nyugtató Aloe Vera gél - 250ml lenne, hiszen arcra-, kézre-, lábra, tehát az egész testfelületre kenve hidratál, ápol, gél állagának köszönhetően pedig villámgyorsan felszívódva fejti ki hatását a bőr mélyebb rétegeiben is. Nyugtató, bőrmegújító, hidratáló, hámképző hatásának köszönhetően bármilyen helyzetben számíthatsz rá!

Hozzászólások

Nincsenek bejegyzések

Értékelem