Tele kényeztetéssel - Etele Pláza

2021.09.16
Tele kényeztetéssel - Etele Pláza

Mérhetetlenül boldogok és büszkék vagyunk, hogy most bejelenthetjük, mi is itt vagyunk! Tele kényeztetéssel, masszázskrémekkel, hidratáló testáplókkal és mindennel, aminek a bőrödnek csak szüksége lehet.

Etele Plaza és a Sara Beauty Spa

Elég izgalmas napok állnak mögöttünk és előttünk is. Igazából nem is terveztük, hogy a Szent István krt.-ról elköltözünk, de tudod milyen az, amikor csak jön egy gondolat, egy lehetőség és hirtelen dönteni kell? Így történt velünk is. Egy újabb lehetőséget kaptunk, amivel cégünk tovább fejlődhet. Sokat gondolkodtunk, többször átrágtuk az elmúlt napokban, mikor egyszer csak felmerült a kérdés: Miért ne? Innentől egyértelmű volt megtesszük a lépést, valami új, valami jobb, valami különlegesebb felé.

Ráadásul 5 napunk van nyitásig!

Wow, ez így elég kevés idő, de az Etele Pláza megnyitója most pénteken 2021. szeptember 17-én lesz, így nem maradhatunk le! Minden erőnket bevetve próbálunk a tőlünk már megszokott minőségben egy újabb Perfect Beauty Shopot kialakítani, ahol a Sara Beauty Spa termékeinket is megtalálod, de egyelőre csak Pop Up Store-ként működünk. Ne lepődjetek meg, ha még nem vagyunk tökéletesek az első pár hétben. Mi már nagyon készülünk!

Tarts velünk egy okospláza élményre Budán a Kelenföld vasútállomás közvetlen közelében!

Miért az ETELE PLÁZA?

Mert egy ilyen innovatív, fenntartható környezet, ahol a legmodernebb digitális megoldások, impozáns térkialakítások kapnak főszerepet egyet jelent a minőséggel, megbízhatósággal, amit a műkörmös szakmában a Sara Beauty Spa is képvisel. Szóval egyszerűen tökéletes választásnak tűnik.

ETELE Szolgáltatások

Az Etele Applikáció segítségével, könnyen megtalálhatod üzletünket is, de megsúgjuk, a Perfect Beauty Shop a földszinten helyezkedik el, tehát könnyedén megközelíthető lesz. Sőt még a parkolást is igazán egyszerűvé tették Neked, nem kell sorban állnod, mert az applikációval jegymentesen tudsz parkolni, ahol majd a továbbiakat is intézheted, könnyen mobilod segítségével.

Családosok Figyelem!

Hétvégén is nyitva vagyunk, így összekötheted a szórakozást a hasznossal! Nyugodtan vásárolj be kedvenc műkörmös alapanyagaidból, mert a pláza szakemberei rátok is gondoltak Gyermekjátszók, Baba-mama szoba kialakítással, ahol barátságos, tiszta és kényelmes környezettel várják a vásárlót. Majd jöhet egy kis gasztronómiai felüdülés egy jó mozi, a család kikapcsolódásáért!

Tarts velünk! Legyél Te is részese egy élménynek legújabb üzletünkben a Perfect Beauty Shop – ETELE Plázában!

Nyitvatartás:

Hétfő – Szombat: 10:00 - 21:00
Vasárnap: 10:00 – 20:00

Cím: 1119, Budapest, Hadak útja 1.

Hozzászólások

Nincsenek bejegyzések

Értékelem