Tökéletes kéztisztítás és ápolás a teafaolaj erejével

2021.03.07
Tokeletes keztisztitas es apolas a teafaolaj erejevel

Már te sem jutsz hozzá fertőtlenítős szappanhoz? Vagy a bőröd nem bírja ezt a sok fertőtlenítőszert?

A teafaolaj szappan alternatívát nyújt, hiszen alaposan tisztít, de nem szárít!
Jelenleg a világban és hazánkban is zajló fertőzések időszakában nem győzzük elégszer hangsúlyozni a kéztisztítás fontosságát. A Hogyan moss kezet helyesen? - Útmutató a SOTE oktatóitól című cikkünkben megmutattuk 6 lépésben, hogy miként lehet a leghatékonyabban kezet mosni.
Bizonyára Neked is ismerős a probléma, hogy a sok mosás, valamint a különféle fertőtlenítőszerek használatának nem várt és kellemetlen hatása a bőr kiszáradása, berepedezése, extrém esetben kisebesedése, mely különösen az ujjak közötti részeket érinti. Ezek okán kiemelten fontos, hogy kezed olyan szappannal tisztítsd, mely közben óvja a bőröd szerkezetét is, tehát a védelem mellett ápoló és összetevőkben egyaránt gazdag.


"A NŐ KEZE A NÉVJEGYKÁRTYÁJA..." - COCO CHANEL


A Sara Beauty Spa termékcsalád legújabb tagját ez az igény hívta életre: tisztító, antibakteriálist hatású teafaolajos - borsmentás folyékony szappanunk ugyanis amellett, hogy hatékonyan tisztítja, közben gyengéden ápolja is a kézfej bőrét. A benne található teafa- és borsmenta olaj természetes antibakteriális hatása által gondoskodik a mindennapos higiéniáról.
Hatóanyaga, a teafaolaj egy igazán csodálatos növényi esszencia, jól ismert a bőrregenerációt elősegítőés tisztító hatása. Évszázadok óta alkalmazzák erős gombaölő, fertőzés-gátló és sebgyógyulást elősegítő hatása miatt, ami rendkívül alkalmassá teszi a problémás bőr ápolására. Rendszeres használata az érzékeny bőrűek számára szintén gyengéd ápolást biztosít, megerősítve a szervezet ellenálló képességét, a borsmenta olajjal frissítve, lággyá téve a bőrt.
Tudjuk, hogy a megfelelő habzás is hozzájárul a még alaposabb tisztításhoz. A Sara Beauty Spa teafaolajos-borsmentás folyékony szappan dús, gazdag habja kellemes, megnyugtató illatú és 2:1-ben hatásának köszönhetően kíméletesen tisztít, így nem csak mosásra, de tisztításra is alkalmas.


FOLYÉKONY TEAFAOLAJ SZAPPAN TULAJDONSÁGAI:


• Teafaolajos folyékony szappan
• Hatékonyan tisztítja és ápolja a kézfej bőrét
• Antibakteriális hatású teafaolajat tartalmazó szappan
• Friss, borsmentás- teafás illat
• Érzékeny bőrűek számára is gyengéd ápolás

Pinterest