Új spirituális, paprikás és kókuszos masszázskrémek

2022.07.28
Új spirituális, paprikás és kókuszos masszázskrémek

Közismert, hogy a masszázs jót tesz az egészségnek, hiszen ki ne érezné jobban magát ellazulva egy-egy fárasztó nap után, teljes mértékben kikapcsolódva és kizárólag a pillanatnak élve? Mindez azonban nem varázslat, hanem tudomány. A masszázs folyamata, valamint a különböző masszázskrémek ereje abban rejlik, hogy egyszerre segítik a szervezet működését spirituális és biológiai módon is. Lássuk a Sara Beauty Spa legújabb termékeinek előnyeit!

Miért esik olyan jól a masszázs?

Egy profi masszázs nem pusztán kényeztetés, hiszen fiziológiai szempontból igazolhatóan is segíti a test egészséges működését. Testmasszázs során, a bőr masszázsolajjal vagy masszázskrémmel érintkezik, illetve ahogy a finom vagy erőteljesebb mozdulatok átmozgatják az izmokat, a bőr és a mélyebben elhelyezkedő szövetek véráramlása felserken.

A dinamikus véráramlás több oxigént juttat a megfáradt szövetekbe, segítve azok felfrissülését, megfiatalodását, gyógyulását, illetve növekedését. A test masszázzsal való átmozgatása mindemellett segíti az anyagcserét, így a méreganyagoktól való megszabadulást is. A különböző masszázskrémekkel és olajokkal természetesen különböző hatást érhetsz el, ezért érdemes lehet többféle terméket is bemutatnod vendégeidnek.

Spirituális masszázskrém

A Sara Beauty Spa spirituális masszázskrémjével a lelki egyensúly megteremtésére helyezheted a hangsúlyt, hiszen a masszázsban rendkívül fontos, hogy olyan hangulatot teremts meg, amelyben a pillanat időtlenné változik, és vendéged elfelejtheti az összes gondját. A spirituális masszázskrém különleges, keleti fűszerekkel teszi maradandóvá a masszírozás élményét, ellazítva a testet és a lelket is.

Persze ahhoz, hogy valóban meditáció közeli állapotba jussanak ügyfeleid, fontos, hogy a megfelelő masszázstechnikákat használd. Az aromaterápiás masszázskrémek segítségedre lesznek, hogy a mélyre hatoló mozdulatok se zökkentsék ki a kezeid között lévő vendéged a flow-ból, és meg tudjon szabadulni minden feszültségtől.

Paprikás masszázskrém

A paprikás masszázskrémek már nem csupán a lelket, de a testet is melegségbe burkolják, hiszen a paprikakivonat különleges, melegítő hatással segít ellazulni. A paprikás masszázskrémek narancs- és citromolaj, centella, borostyán, illetve természetesen paprikás alapanyagai fokozzák a bőr felszíni anyagcseréjét, és javítják a mikrokeringést. Összetevőinek hála a paprikás masszázskrém tökéletes segítségül szolgál narancsbőr elleni, illetve alakformáló kezelések során.

A paprika alapú Sara Beauty Spa masszázskrémet érdemes alulról felfelé haladva gyengéden a bőrbe masszírozni. A krém kitágítja a pórusokat, így a hatóanyagok gyorsan a bőr belsejébe jutnak, vérbő, meleg hatást keltve. Nem kell aggódni, ha a krém kipirosítja a bőrt, ez ugyanis a hatásmechanizmus része, amely felgyorsítja a méreganyagok szervezetből való kiürülését.

Kókuszos masszázskrém

A kókuszolaj az egyik legjobb, száz százalékban természetes masszázskrém-alapanyag, amely javítja a vérkeringést, illetve a szövetek megfiatalodását. A kókuszolaj nem engedi távozni a bőr nedvességtartalmát, így is fokozva a száraz bőr és a dehidratáltság elleni küzdelmet. A Sara Beauty Spa egzotikus termékének jótékony alapanyagai hosszú távon is táplálják a bőrt, így a kókuszolajos masszázskrémet nem szükséges a masszázs után egyből lemosni.

A kókuszolaj rendkívüli előnye, hogy segíthet megvédeni a bőrt a különböző fertőzésektől, legyen szó bakteriális, vírusos vagy épp gombás megbetegedésekről. A kókuszos masszázskrémek ugyanakkor mindenki számára ajánlottak, akik olyan termékeket keresnek, amelyekkel megőrizhető a bőr fiatalsága, rugalmassága, illetve ellenálló képessége.

Hozzászólások

Nincsenek bejegyzések

Értékelem