Ünnepi testszépítő szertartás

2020.12.14

Rohamléptekkel közeleg a karácsony, így mi is rohamléptekre kényszerülünk a készülődés és a szokásos év végi teendők terén. Szinte biztosra vesszük, hogy nektek is az jár a fejetekben: az ünnepi héten talán jut időnk egy kicsit magunkra is. Lelki szemeink előtt egy nyugodt, több órás, lazító forró fürdő habjai és egy testszépítő szertartás képe lebegnek. A vágyakozással máris jól jártunk, hiszen meg is találtuk a tökéletes és egyben természetes ajándékot szeretteink számára.


Természetes elmerülés


A Sara Beauty frissítő fürdősó és lábáztató sói kényeztető fürdőkúraként felfrissítik a fáradt izmokat, és kellemes feltöltődést biztosítanak. A forró gyógynövényes, tengeri sós fürdővel a természetes hatóanyagok könnyebben felszívódva fejtik ki jótékony hatásukat. A citrus és menta keverék fürdősóban lévő narancsolaj kedélyjavító hatásának köszönhetően élénkít, elősegíti az izomgörcsök és a stressz oldását. Az eufórikus vanília és jázmin fürdő só édeskésen nyugtató hatásának köszönhetően eszményi relaxálást biztosít. Amikor végül mennyei nyugalommal kilépünk a kádból, finom törölközés után rátérhetünk a bőrápolási szertartásra.


Az ünnep fénypontja: testi-lelki újjászületés


Bármelyik arc, kéz-és testápoló krémet választjuk is, a meglepetés hasznossága mellett garantáltan felhőtlen jóérzést is adhatunk. Termékeink természetes hatóanyagokat és illóolajokat tartalmaznak, így a legkülönfélébb bőrproblémára nyújtanak hatékony megoldást. Arckrémeink extra bőrpuhító, megújító, tápláló és regeneráló hatásúak, ezért minőségi és gyengéd módon ápolják az arcot. Az E-vitaminos és kamillás nappali hidratáló arckrém bármilyen bőrtípusra kiváló, gyorsan felszívódik, regenerál, hidratál és antioxidáns hatású. Az A-vitaminos és kókuszolajos éjszakai arckrém sejtregeneráló, hámvédő hatással bír, a kókuszolaj pedig hidratál és puhít. Testápoló és kézkrém használata nélkül álmaink fürdőszeánsza biztosan nem érhet még a végére. A bambusz és zöld tea alapú hidratáló kézkrém és testápoló termékünket azért is ajánljuk szívből, mert a bőrt simábbá, feszesebbé és bársonyosabbá teszi, de meg is nyugtatja egyben. A kókuszos hidratáló pumpás kézkrém selymesen ápol és hidratál, de zsírozó hatású is, ezért megóvja a bőrt a kiszáradástól. Kedvcsináló virtuális böngészésünk végére egy igazi illatkülönlegességet hagytunk. Testszépítő szertartásunkat a mangós és levendulás pumpás kézkrém és testápolóval méltó módon megkoronázva, szeretteinket is ajándékozzuk meg a testi-lelki újjászületés élményével.

Pinterest