Varázsold teljessé a fürdőzés élményét fürdősóval!

2021.03.29
varazsold-teljesse-a furdozes-elmenyet-furdosoval


Sokan találják meg a hétköznapi rohanás és túlhajszoltság ellenszerét olyan relaxációs technikákban vagy egyensúlyteremtő módszerekben, amelyek helyrebillentik a felborult arányokat az életükben. A testnek és a léleknek is szüksége van pozitív ingerekre, élményforrásokra, amik feltöltenek energiával, és felvérteznek a kihívásokkal szemben.
A kádas fürdőzés olyan rituálé, amely hétköznap este is könnyen beütemezhető, és a tökéletes ellazulás élményével ajándékoz meg. Ha szeretnéd kiteljesíteni a relaxációt, és valódi wellnesséletérzést csempésznél a fürdőszobádba, fürdővizedet ráadásként turbózd fel fürdő sóval!


Bővebben a fürdő sóról…


A fürdő sók legfontosabb összetevője valamilyen típusú só – ez leggyakrabban a keserűsó névre is keresztelt Epsom-só, de akár gazdag ásványianyag-tartalmáról híres Himalája-só vagy tengeri só is lehet. Ehhez hozzáadódnak a különböző gyógyhatásokért és a mennyei illatokért felelős illóolajok.
Fontos, hogy személyes igényeinknek megfelelő fürdő sót válasszunk, hiszen más-más termékre van szükségünk, ha csupán illatfürdőben való pihenőidőre vágyunk, vagy valamely egészségügyi problémánk enyhítése a cél. Viszont minden esetben azt javasoljuk, hogy csak természetes összetevőket tartalmazó termékeket válassz!
A természetes hatóanyagok lágyan simogatják és átjárják a bőröd, méregtelenítenek, ellazítják az izmaidat, és ezzel párhuzamosan lelki üzemanyagként megszabadítanak a stressztől.


A fürdő só pozitív hatásai


A só értágító hatásának köszönhetően javítja a szövetek vérellátását, méregteleníti a szervezetet, de széles körben ismert fertőtlenítő és gyulladáscsökkentő hatása is, és lelki folyamatainkat is pozitívan befolyásolja, csökkenti a szorongást. A fürdősó további gyógyhatásai az összetevők függvényében rendkívül változatosak és szerteágazóak lehetnek, így mindenki megtalálhatja a hangulatához és állapotához leginkább illőt.
Ugyanakkor, mivel mi is állandó változásban vagyunk, legbiztosabb, ha többfélét is beszerzünk otthonra kedvenc illatainkból, így szabadon váltogathatjuk őket. Amennyiben a Sara Beauty természetes összetevőket tartalmazó fürdőtermékeit választod az otthoni relaxációhoz, az érzékszerveket kényeztető, testi-lelki feltöltődést nyújtó élményben lesz részed.
Ha stresszes, fárasztó időszakot élsz át, a citrus-mentás frissítő fürdő só segít megtalálni újra a lelki egyensúlyodat, vitalizálja, élénkíti fáradt izmaidat, fokozza a szellemi aktivitást, a narancsolaj pedig javítja a közérzetedet.
Ha egy alapos, kényeztető, aromaterápiás hatású fürdőre vágysz, és legszívesebben egy kád gyümölcsbe vetnéd magad, az epres-citromos fürdő sónkat ajánljuk. A nyáridéző dús illatözönben, amibe előszeretettel beleharapnál, a fáradtságod enyhülni fog, és stressz-szinted is csökken, ha átadod magad a fürdőzés élményének.
A levendulás fürdősó gyógyír a léleknek: nyugtató hatásának köszönhetően segíti a relaxációt és a stresszoldást, elűzi a szorongató gondolatokat, és az alvásproblémákkal küzdőknek is pihentető álmokat hoz.
Ha nem kimondottan egészségügyi célból, inkább pihenés gyanánt áztatnád magad, a vanília-jázmin fürdősó mámorítóan édes illatokba burkolja az estédet.
Ezek után nincs is más hátra, mint hogy kellemes hőmérsékletű, 36-38 fokos fürdővizedbe szórj 3-4 evőkanálnyit az általad választott fürdősóból, és zavartalanul élvezd ki a testet-lelket kényeztető, gyógyító relaxáció pillanatait!

Pinterest