Lábkrém

A megfelelő lábápoláshoz a lábáztató sók vagy éppen a sarokreszelők használata mellett elengedhetetlen a megfelelő minőségű lábkrémek használata is. A Sara Beauty Spa lábápoló balzsamjai segítenek megszabadulni a talpakon vagy sarkakon kialakuló bőrkeményedésektől, ráadásul bármely bőrtípus esetében bátran alkalmazhatod őket. Bőrpuhító krémjeink szagtalanító hatásuk mellett csökkenthetik az izzadást, hidratálhatják a bőrt, fokozhatják a vérkeringést, valamint lassíthatják a bőrkeményedések kiújulását. Készen állsz a felfrissülésre, és megadnád lábaid számára is a megérdemelt kényeztetést? Válaszd termékeinket!
SBS297
2 590 Ft
Kiszerelés250ml
SBS018
1 790 Ft
Kiszerelés250ml
SBS019
2 390 Ft
Kiszerelés500ml
SBS244
1 790 Ft
Kiszerelés250ml
SBS245
2 390 Ft
Kiszerelés500ml
SBS246
1 890 Ft
Kiszerelés250ml
SBS247
2 690 Ft
Kiszerelés500ml
PNPE020
690 Ft
SBS206
2 090 Ft
Kiszerelés250ml
SBS207
2 900 Ft
Kiszerelés500ml
PNSE721
990 Ft
SzínárnyalatLila Kiszerelés2 db
SBS033
1 790 Ft
Kiszerelés250ml
További 1 termék megjelenítése

Tudatos lábápolás – mert lábaid is megérdemlik a figyelmet

Hogy hol kezdődik a tudatos bőrápolás? Nagyon jó úton vagy, ha az arcbőröd típusának megfelelő nappali és éjszakai krémet használsz. Sokat teszel bőröd egészségéért, hidratáltságáért, ha fürdés vagy zuhanyzás után nem vagy rest valamilyen test- és/vagy lábápoló készítményt is használni. Ha nem nyugszol bele és nem nézed tétlenül a narancsbőrödet, hanem teszel ellene, például egy speciális cellulitisz krémmel. Tudatos bőrápoló vagy, ha szinte mindig ott lapul a táskádban egy tápláló kézkrém és akkor különösen, ha a megfelelő lábápolást sem hanyagolod el.

Szerencsére a Sara Beauty Spa ezerszínű kínálatával minden tudatos bőrápolóra gondoltunk: azokra, akik otthon gondoskodnak időről időre bőrük szépségéről, és azokra is, akik – szakemberként – a munkájuk során használt termékek összeválogatásánál teszik különösen magasra a lécet. Lábápoló termékeink között akadnak frissítő lábápoló zselék (pedizselék), regeneráló lábkrémek és értékes, tápláló hatóanyagokat tartalmazó sarokpuhító krémek is. Ugyanakkor a pedikűrözéshez, a lábápoláshoz szükséges kiegészítőket is megtalálod a webshopunkon remek áron.

Sarokpuhító krémek és egyéb remek termékek

Ne csak nyáron – amikor amúgy is figyelem középpontjában vannak a lábaid – törődj a kellő lábápolással, hanem lehetőleg az év minden napján ajánlott az igénybe vett lábaid regenerálásáról gondoskodnod. Ez nem csak esztétikai okokból fontos, de a különféle célzott lábápolási technikák és az ehhez használt minőségi készítményeknek jótékony egészségügyi hatásai is vannak. Mondanánk is pár példát: ha rendszeresen használsz például sarokpuhító krémet, a bőröd kevésbé lesz száraz és kirepedezett, de a feszülő lábbőrnek is búcsút inthetsz. A pedizselék tökéletes kiegészítői az otthoni vagy a szalonkörülmények közötti pedikűrözésnek, míg egyes lábkrémek (összetevőiknek köszönhetően) a nehézlábérzetet enyhíthetik úgy, hogy bemasszírozással felpezsdíthetik a vérkeringést.

Nézd végig a termékpalettánkat, és tegyél virtuális kosaradba minél több nagyszerű lábápoló terméket! A készítmények többségét kétféle kiszerelésben is megvásárolhatod, így akár otthoni használatra, akár professzionális alkalmazásra keresel minőségi termékeket, itt jó helyen jársz.