Jelentkezz TE IS VISZONTELADÓNAK!

FOLYAMTOSAN BŐVÜLŐ SARA BEAUTY SPA VISZONTELADÓI HÁLÓZATUNKBA

Viszonteladókat keresünk dinamikusan növekvő Sara Beauty Spa márkánk számára! Amennyiben Te is szeretnéd kínálatodat termékeinkkel bővíteni, úgy töltsd ki lenti űrlapunkat és felvesszük veled a kapcsolatot 1-4 munkanapon belül.

Jelenleg mintegy 70 kis-és nagykereskedésben / webshopban / egészségboltban/ bio boltban / bevásárlóközpontban / drogériában / gyógy- és spa masszőrnél találhatók meg országszerte termékeink, valamint 10 EU tagállamban is márkaképviselettel bírunk.

Viszonteladóink száma dinamikusan bővül évek óta, mely egyaránt köszönhető a 15 éves gyártói tapasztalatunknak, a kiváló minőségnek, kitűnő ár-érték aránynak, a folyamatosan bővülő termékpalettának és nem utolsó sorban az országszerte ismert márkanévnek.

Viszonteladóink számára egyedi kedvezményeket, promóciókat és marketing anyagokat nyújtunk. A könnyű webáruházi termékfeltöltés mellett hozzáférést biztosítunk teljes képi és szöveges online anyagainkhoz.

Te is szeretnéd bővíteni kínálatodat a Sara Beauty Spa termékekkel? Töltsd ki az alábbi jelentkezési űrlapot, és küldd el nekünk!

Kozmetikum nagykereskedés

Jelentkező