Vannak olyan hasznos, többféle célra is felhasználható készítmények, melyek mindig jól jönnek, ha vannak otthon. Tipikusan ilyen a jégzselé, melyet a fáradt lábaktól kezdve az izomlázon keresztül egészen a húzódásokig remekül lehet használni. A benne megtalálható mentol és eukaliptusz természetes fájdalomcsillapítóként szolgálnak, és gondoskodnak arról, hogy az érintett terület újra friss és persze fájdalommentes legyen. Akik rendszeresen sportolnak, tisztában vannak azzal, hogy az izmok bizony egy idő után igencsak kifáradnak.

Legyen szó erről, vagy éppen izomlázas panaszokról, a jeges, nyugtató masszázs zselé gyorsan és hatékonyan mulasztja el a kellemetlenségeket. Remek segítőtárs lehet akkor, ha rosszul mozdultunk az edzés során, vagy meghúzódott valami, de megállja a helyét a fáradt lábak felfrissítésére is. A jeges, nyugtató masszázs zselé nemtől és korosztálytól függetlenül alkalmazható, ráadásul a benne megtalálható értékes hatóanyagok nem csak a panaszokat enyhítik, de a kezelt bőrfelületet is varázslatosan széppé és hidratálttá teszik. Természetesen nagyon fontos hangsúlyozni, hogy a jeges, nyugtató masszázs zselé használata nem helyettesíti a pihenést. Mindegy, hogy konditerembe jár, futni, úszni szokott, vagy az otthoni, saját testsúlyos edzéseket választja, heti egy-két pihenőnapot mindenképpen ajánlott beiktatni. Ennek hiányában ugyanis a mozgás kevésbé koordinált, s így a kimerült izmok is sérülékenyebbek.

A jeges, nyugtató masszázs zselé minden fürdőszobában jó szolgálatot tesz, tartson otthon mindig belőle! Az intenzív hatóanyagoknak köszönhetően elég csak minimális mennyiséget használni, így garantáltan hosszú időn keresztül elegendő lesz a választott darab.

ice_masszzs_zselek

>>Megnézem a webáruházban>>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Értesüljön újdonságainkról, legfrisebb akcióinkról!

Sikeres feliratkozás!

KATALÓGUS LETÖLTÉSE

Kíváncsi vagy legújabb kozmetikumainkra? Add meg e-mail címed és már nézheted is a szezon legmenőbb termékeivel frissített online katalógusunkat! Kellemes böngészést!

Sikeres feliratkozás!