A hölgyek egyik legnagyobb problémája a bőrükkel kapcsolatban a narancsbőr. Sokan azt hiszik, hogy a narancsbőr pusztán egy esztétikai probléma és emiatt nem is próbálnak küzdeni ellene. Pedig a narancsbőr megjelenése azt jelenti, hogy a bőr alatti rétegek tele vannak különféle méreganyagokkal. Amikor a szervezetben felgyülemlenek a méreganyagok, akkor azt ő valamilyen formában próbálja jelezni, a jelzési pont pedig sok esetben a bőr. A narancsbőr ellen tehát nem csupán azért kell küzdeni, mert esztétikailag nyújt kevésbé szép látványt, mint a feszes bőr, hanem azért is, mert a méreganyagokat mindig el kell tüntetni a testből.

A paprikás masszázskrém az egyik olyan „szer”, amely hatékonyan fel tud lépni a narancsbőr ellen. A paprika ugyanis javítja a vérkeringést, és még számos olyan hatása van a bőrre, és erre a zsírrétegre, hogy képes eltávolítani a narancsbőrt. A paprikakivonat használata segít eltüntetni a narancsbőrt.

Ahhoz azonban, hogy a test végleg megszabaduljon ettől a narancs bőrére hasonlító zsírszövettől a paprikakivonat használatán kívül más dolgokra is figyelni kell és más praktikákat is érdemes bevetni. A rendszeres testmozgás, amely inkább a combra koncentrál, és a különféle tisztítókúrák némely időszakokban, vagy a vízhajtó, méregtelenítő teák együttes hatása képes teljes mértékben feszessé tenni az adott bőrfelületet. A tisztítást belülről kell elkezdeni, majd a paprika olaj segítségével felgyorsítani a folyamatot és még feszesebbé varázsolni a bőrt.

A hölgyek sokszor próbálnak nem tudomást venni a narancsbőrről, mondván hogy nem lehet leküzdeni, és hogy szinte minden második nőnek ilyen a lába… Legyen Ön az, aki kitűnik feszes combjaival, legyen Önnek a legegészségesebb a lába.

A feszes combok az egészséges szervezetről árulkodnak és egy olyan nőről, aki törődik magával.

paprika

 

Megnézem a webáruházban

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Értesüljön újdonságainkról, legfrisebb akcióinkról!

Sikeres feliratkozás!

KATALÓGUS LETÖLTÉSE

Kíváncsi vagy legújabb kozmetikumainkra? Add meg e-mail címed és már nézheted is a szezon legmenőbb termékeivel frissített online katalógusunkat! Kellemes böngészést!

Sikeres feliratkozás!