Frissítő Fürdősó és Lábáztató Só - Citrus és Menta - 1320g

SBS201
2 590 Ft
Mennyiségi kedvezményeink:
Mennyiség (db)
10+
Ár
2 461 Ft
Készleten
Ár hűségpontban: 2590 pont
+
Masszázsolaj

Masszázsolaj - Fekete Nadálytő-Rozmaring - 1000ml

Masszázsolaj - Fekete Nadálytő-Rozmaring - 1000ml

BrandSara Beauty Spa Kiszerelés1320g

Frissítő Fürdősó és Lábáztató Só - Citrus és Menta - 1320g

A Citrus-mentás frissítő fürdősó/lábáztató só alkalmazása tökéletes előkészítése minden lábápolásnak, pedikűrnek. Fürdőkúraként a tengeri sós fürdő segít fertőtleníteni, felfrissíti és élénkíti a fáradt izmokat, vitalizálja a testet.

Testfürdőként használva kellemes feltöltődést biztosít. A citrus és menta frissítő, a narancsolaj pedig kedélyjavító hatásának köszönhetően élénkít, és elősegíti a fáradt tagok felfrissülését, az izomgörcsök, stressz oldását. Kényeztető, serkentő, aromaterápiás hatású. A forró gyógynövényes fürdő enyhíti a fáradtságot, segítségével a hatóanyagok könnyebben felszívódva fejtik ki hatásukat.

Hatóanyagának köszönhetően kiegészítője lehet a citrus-menta krémeknek, balzsamoknak, együttes alkalmazásukkal hatásuk növelhető, és frissítő, élénkítő test- és lábkezelés biztosítható.

Tartalom és mentesség:

  • Tengeri sót tartalmaz
  • Növényi olajat tartalmaz
  • Természetes összetevőket tartalmaz
  • Állati anyagokat nem tartalmaz

Még többet szeretnél tudni?

A Sara Beauty Spa prémium fürdő terméke kozmetikai készítmény, ápolja a finom és érzékeny bőrt. A sófürdő ellazítja a feszült izmokat és ízületeket, majd kiterjeszti nyugtató hatását az egész szervezetre. Regenerálja és hidratálja a bőrt, és segít a bőrproblémák kezelésében. A fürdő ellazítja a fáradt izmokat és frissítő érzetet kelt. Az illóolajok kifejtik hatásukat belélegzéssel a légutakon át és felszívódnak bőrön keresztül.

A természetes tengeri só használata a fürdőzéshez régi praktika a relaxációhoz, de a bőrünk egészségéhez is hozzájárul, valamint sajgó izmainkat, ízületeinket is ellazítja. Értékes nyomelemeket és ásványi sókat tartalmaz. Az izom és ízület lazítására ajánlott fürdősók speciális adalékai az igénybevett testrészek terheit kíméletesen enyhítik.

Kényeztesse magát és élvezze egy nehéz nap, vagy sportolás, megerőltető munka után a pihentető fürdőt, amely elvezet a tökéletes pihenésig.

Ajánlott:

Lábápolás, pedikűrhöz: Lábáztató sóként használva tökéletes előkészítése minden lábápolásnak, pedikűrnek.
Fürdősóként testre: Testfürdőként használva kellemes feltöltődést, lazítást biztosít az egész test számára.

Száraz, hűvös helyen tartandó. Nyílt sebre, szembe ne kerüljön! Csak külső használatra! Gyerekektől elzárva tartandó!

Hogyan használd:

Tegyen a vízbe igény szerint néhány kanál fürdősót, hagyja feloldódni, majd áztassa benne lábát, testét. Az optimális fürdési idő 10 és 20 perc között van, az optimális sófürdő 36-38°C hőmérsékletű. Ha végeztünk, öblítsük ki a kádat forró vízzel és ügyeljünk arra, hogy a fürdősó ne érintkezzen érzékeny felületű tárgyakkal, mert könnyen összekarcolhatja őket.

Lábáztatásnál:

Az áztatóvízbe tegyünk 2-3 evőkanálnyi fürdő- és lábáztató sót, hagyjuk feloldódni, majd lehetőség szerint legalább 5-10 percig áztassuk az oldatban a lábat.

Fürdésnél:

Tegyen 3-4 evőkanál fürdősót egy kád meleg vízbe (36-38 fok), s élvezze a fürdőt 10-30 percen át. Használata kúraszerűen is javasolt, ami 7-14 napi fürdőt jelent egymás utáni napokon, megszakítás nélkül. Ismétlése 2-3 havonta lehetséges.

Alkalmazás:

Akár napi használatra javasolt.

  • Fürdősóként
  • Lábáztató sóként

Előnyök:

  • Frissít, élénkít
  • Aromaterápiás hatású
  • Izomgörcs és stresszoldó
  • Gyorsan oldódik
  • Lábáztatóként és fürdőkúraként használható
  • Sport és fizikai munka után: frissít, vitalizál
  • Lábápoláshoz, pedikűrhöz: tisztító, élénkítő, frissítő
  • Természetes tengeri sóval
  • Intenzív aromájú természetes olajokkal
  • Frissíti, puhává teszi a bőrt
  • Lazító, kényeztető összetevők
  • Használható érzékeny bőr esetén is
  • Segíti a regenerálódást

Jellemzők:

  • Funkció: frissítő fürdő- és lábáztató só (frissít, élénkít, vitalizál)
  • Használat: testre és lábra fürdőként
  • Jelleg: élénkítő, frissítő hatású
  • Hatás/érzet: aromaterápiás, frissítő
  • Állag: kristályos só
  • Felszívódás: vízben feloldódva a bőrön keresztül fejti ki hatását
  • Illat: citrus-menta frissesség

Az összetevőkről általánosságban:

Citromolaj:

Tisztít, frissít, ápol. Fertőtlenítő hatása miatt gyakran alkalmazzák párologtatva és kozmetikumokban is.

Grapefruitolaj:

A Grapefruit-mag kivonat természetes antibakteriális és gombaölő hatással rendelkezik, gyakran körömecsetelő oldatokhoz használják. Az illóolajat frissítő hatása miatt fáradtság, kimerültség enyhítésére ajánlják. Alkalmazási területei: légtér fertőtlenítés és frissítés; izom- és izületi fájdalmak, sportsérülések kezelése, bőr vérkeringésének fokozása; bőrproblémák kozmetikai kezelése.

Körömvirág:

Régi hagyományokkal rendelkezik, a nép körében is használták számos eredetű bántalmakra értékes gyógyító tulajdonsága miatt. Fertőtlenítő, gyulladáscsökkentő, valamint sebgyógyulást elősegítő hatása miatt ideális irritált, gyulladt bőrre. Gyulladáscsökkentő és sebgyógyító hatása megnyugtatja a problémás bőrt, serkenti a szövetek regenerálódását, ezért kiváló bőrkiütésre, kicserepesedett, repedezett bőrre, horzsolásokra, napégésre és visszerekre is.

Menta:

A mentol a borsmenta növény fő összetevője. Hatása: görcsoldó, nyugtató, hűsítő és összehúzó, illetve antiszeptikus hatású. Hűsít, fertőtlenít, frissít, enyhíti a bőrviszketést. Az illóolaj enyhe fájdalomcsillapító és helyi érzéstelenítő, hűsítő hatású. Elsősorban ízületi és izomfájdalmak, valamint fejfájás esetén hozhat megkönnyebbülést Gyulladáscsökkentő, idegnyugtató, erősítő, görcsoldó.

Narancsolaj:

A narancsolaj visszaadja a száraz vagy a zsíros bőr egyensúlyát. Javítja a testfelszín vérellátását. A narancs édes-frisses illata megnyugtatja a lelket és oldja a stresszt. Az édesnarancs a szakirodalom szerint antidepresszáns, görcsoldó, gyulladáscsökkentő és nyugtató hatású.

Tengeri só:

A bőr számára is nagyon előnyös. Nem véletlenül szerepel annyi kozmetikai termékben. Javítja a bőrszövet állapotát, javítja a perifériás keringést és elősegíti a bőr megújulását. A tengeri sónak nyugtató hatása is van, elősegíti a nyugtató, pihentető alvást és a testet is nagyszerűen hidratálja. A sós fürdő az egész szervezetet stimulálja, fokozza a méregtelenítést, és felpörgeti a bőr anyagcseréjét. Salaktalanító hatása, akárcsak a sókristályos peelingé, vetekszik egy többnapos böjtkúráéval. Ráadásul a sóoldatos fürdő a test lúgosítását is elősegíti. A víz nedvességet von el a bőrtől – gondoljon az ujjaira egy hosszú fürdő után! –, a sóoldat azonban megköti a vízmolekulákat a külső rétegeiben, így a száraz bőrűeknek igencsak hasznos ez a fürdő. Jó hatással van az ekcémára.

INCI:

Sodium Chloride (Sea Salt), Sodium Bicarbonate, Citrus, Aurantium Dulcis Oil, Mentha Piperita Oil, Citrus Grandis Seed Oil, Propylene Glycol, Calendula Officinalis Leaf Extract, Perfume, Limonene, Linalool, CI 19140

 

5 az 5-ből
Értékelések: 4
5 csillag
100%
4 csillag
0%
3 csillag
0%
2 csillag
0%
1 csillag
0%
B. Judit
Megjegyzés
Nagyon jól felpuhítja a bőrkeményedést, sokkal könnyebb vele dolgozni. Jó az illata, frissít!
Szeretik a vendégeim.
Ha jól tudom mindegyik fürdősót megvettem, a vendégeim szeretik , hogy több illat , hatóanyag közül tudnak választani!
Éva
Megjegyzés
Isteni illat,pedikűrhöz tökéletes ???? A kiszerelés is szuper,mert sokáig elég
Zsuzsa
Megjegyzés
Könnyed, friss illat. Nem csak lábnak, fürdésre is kiváló.
Pető Nikolett
Megjegyzés
Szeretem használni pedikűrnél könnyebb kezelni a lábat és fél is frissül.
Valószínűleg ezek is érdekelhetik
  • Népszerű kozmetikumok
  • Bestseller kozmetikumok