Mindannyian feszes, fiatalosan selymes bőrről álmodozunk, ám az életmód, az elfogyasztott ételek és a folyadékbevitel hiányosságai sokszor negatív irányba befolyásolják a bőr állapotát. Megéri azonban odafigyelni rá, hiszen a vonzó külső, és a tápláló hatóanyagok felszívódása múlhatnak ezen.

A bőrradír egyetlen fürdőszobából sem hiányozhat, hiszen a család bármely tagja számára jól jöhet. Az elhalt hámsejtek eltávolításáról ezzel a készítménnyel gondoskodhatunk a legegyszerűbben. Megéri az olyan természetes hatóanyagokat tartalmazó bőrradír fajták mellett dönteni, amelyek argánolajat, és különféle természetes olajokat tartalmaznak, ezek ugyanis nem csak eltávolítják szemcséikkel az elhalt hámsejteket, de ugyanakkor gondoskodnak a bőr azonnali hidratálásáról és ápolásáról is, méghozzá a legmagasabb szinten.

A tengeri só, mint alapanyag kiemelt népszerűségnek örvend, hiszen már számtalanszor bebizonyította, hogy kiválóan alkalmazható a bőr vagy éppen a haj szépségének megőrzése, helyreállítása érdekében. Miután a bőrradírt finoman beledörzsöljük a bőrfelületbe, kis idő után mossuk le, és máris tiszta, friss, feszes érzést kaphatunk. Az ezt követően alkalmazott krémek, olajok pedig az így tiszta pórusokon keresztül könnyedén felszívódnak majd, és kifejtik jótékony hatásukat. A bőrfeszesítés és a fiatalítás területén a bőrradír kitűnő választásnak bizonyul, ráadásul egészséges, tiszta bőrfelületnek örvendhetünk ilyen módon.

Érdemes hetente kétszer-háromszor alkalmazni a választott készítményt, mely nem csak fenséges illatával, de hatékonyságával is garantáltan elvarázsol.

energy_scrubok

>>Megnézem a webáruházban>>

 

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Értesüljön újdonságainkról, legfrisebb akcióinkról!

Sikeres feliratkozás!

KATALÓGUS LETÖLTÉSE

Kíváncsi vagy legújabb kozmetikumainkra? Add meg e-mail címed és már nézheted is a szezon legmenőbb termékeivel frissített online katalógusunkat! Kellemes böngészést!

Sikeres feliratkozás!