Testápolás

Ha testápolásról van szó, elengedhetetlen, hogy mindig természetes összetevőket tartalmazó termékeket használj, és vendégeid számára is a legjobb minőséget ajánld. Kínálatunkban egyaránt megtalálhatod a napi bőrápolási rutinhoz elengedhetetlen bőrápoló krémeket, bőrradírokat, testvajakat vagy éppen fürdősókat, mint a kifejezetten hivatásos kozmetikusok számára kifejlesztett masszázskrémeket és anticellulit készítményeket.

Szeretnéd mindig a legjobbat nyújtani vendégeidnek, ezért minél több természetes összetevőt tartalmazó testápoló terméket használnál? Válogass kínálatunkban, és rendelj akár nagyobb kiszerelésben is!

PNSE706
190 Ft
Kiszerelés1000ml
PNSE705
190 Ft
Kiszerelés250ml
SBS202
2 730 Ft
Kiszerelés1000ml
SBS386
3 290 Ft
Kiszerelés300ml
SBS214
3 590 Ft
Kiszerelés500ml
SBS387
3 290 Ft
Kiszerelés300ml
SBS300
3 690 Ft
Kiszerelés300g
SBS385
3 290 Ft
Kiszerelés300ml
SBS388
3 290 Ft
Kiszerelés300ml
SBS299
3 990 Ft
Kiszerelés300g
SBS021
2 290 Ft
Kiszerelés250ml
SBS022
3 400 Ft
Kiszerelés500ml
További 12 termék megjelenítése

Masszázsolajok és krémek a tökéletes masszázsélményhez

A masszázskrémek minden profi masszázsszalon számára elengedhetetlen készítmények, hiszen ezek a termékek nem csupán a masszázs folyamatát teszik teljessé, de a bőrt is táplálják. A mélyszöveti masszázsokhoz kifejezetten ajánlott Sara Beauty Spa termékek hatékonyan és tartósan hidratálják a bőrt, használatukhoz ráadásul rendkívül kevés krém is szükséges, így alkalmazásuk igen gazdaságos lehet.

Bőrradírok a ragyogó kisugárzásért

A bőr rugalmasságának és hamvas puhaságának megőrzéséhez elengedhetetlen az elhalt hámsejtek időszakos eltávolítása. A testradírok hatékonyan segítik a hámréteg természetes megújulását, fokozva a tápláló és hidratáló testápoló krémek bőrbe jutását. A Sara Beauty Spa bőrradír termékei egyszerre testradírok és testápolók, így nem csupán hámlasztanak, de puhítják és regenerálják is a kiszáradt bőrt.

Hidratáló krémek a valódi kényeztetésért

A mindennapi teendők nagymértékben kiszáríthatják bárki bőrét, és ez különösen igaz a kéz területére. A kezeket csupán a legnagyobb hidegek idején fedi kesztyű, ezért nagymértékben ki van téve az időjárás viszontagságainak, ami sok esetben jól látható dehidratációhoz vezethet. A Sara Beauty Spa természetes összetevőket tartalmazó intenzív bőrápoló kézkrémjei bármely bőrtípus esetén, ráadásul az egész test felületén használhatók.

Zsíros bőrtápláló krémek a legszárazabb bőrre

Száraz bőröd van, és különleges testápolóra van szükséged? Az olívaolajjal és sheavajjal készült zsíros bőrtápláló krémek egyszerre képesek hidratálni, valamint rugalmassá tenni a szárazabb bőrt is. A Sara Beauty Spa termékcsaládjainak tagjai egyszerűvé varázsolják a test- és kézápolást, és különleges illatanyagaikkal relaxáló élménnyé formálják a mindennapi tisztálkodást.

Testvajak a valóban puha bőrért

Ha testápolásról van szó, bizonyos esetekben testápoló krémek helyett érdemes lehet testvajat használni. A lanolint, olívaolajat vagy éppen sheavajat tartalmazó termékek magas zsírtartalmuk miatt rendkívüli hatékonysággal hidratálják és varázsolják puhává a bőrt. Fontos tudni ugyanakkor, hogy a testvajakat kifejezetten száraz bőrre fejlesztették ki, és sűrűségük miatt elegendő ritkábban, heti két-három alkalommal használni őket.

Fürdő- és lábáztató sók a tökéletes relaxációhoz

Nincs felemelőbb érzés annál, mint ellazulni egy-egy nehéz munkanap után. A Sara Beauty Spa lábáztató és fürdősói a fürdőszobádba csempészik a tenger sós illatát, ellazítva és felpezsdítve minden porcikádat. A fürdősók segítenek a bőr fertőtlenítésében, valamint a megfáradt izmok regenerálásában is, így mindenképpen elengedhetetlen kellékei a napi testápolási rutinnak.

Feszesítő és narancsbőr elleni krémek

A cellulit a nők egyik legádázabb ellensége, azonban a megfelelő bőrápoló készítményekkel bárki hatékonyan veheti fel a harcot ellene. A Sara Beauty Spa bőrfeszesítő alakformáló krémjei kúraszerű alkalmazásukkal segítik a professzionális narancsbőr elleni kezeléseket, míg az anticellulit krémek gyengébb összetevőik miatt akár otthoni használat esetén is nagy segítséget nyújthatnak. Bármelyik terméket is választod, a hatékony kezeléshez érdemes szakértővel is konzultálnod!