Alakformálás

Ha az egészséges táplálkozást és a testmozgást sikerül bevezetni az életünkbe, máris sokat teszünk a szépségünkért. De ha ezen túlmenően szeretnénk professzionális ápolást nyújtani testünknek, érdemes olyan minőségi alakformáló krémekhez nyúlni, mint a Sara Beauty Spa kozmetikumai.

Ezek a természetes hatóanyagokat tartalmazó narancsbőr elleni krémek hatékonyan felveszik a harcot a nőket életkortól és testalkattól függetlenül érintő esztétikai elváltozással. Termékpalettánkat olyan készítményekből állítottuk össze, amelyek mind az otthoni, mind a professzionális testkezelések terén ragyogóan teljesítenek. Válogasson, és tegye próbára Ön is termékeinket!

SBS239
5 500 Ft
Kiszerelés1000ml
SBS238
2 090 Ft
Kiszerelés250ml
SBS353
4 290 Ft
Kiszerelés1000ml
SBS001
5 590 Ft
Kiszerelés500ml
SBS217
1 790 Ft

Alakformálás hatékonyan? Lehetséges!

A testedzést és a helyes táplálkozást természetesen semmi sem helyettesítheti, hiszen a zsírpárnák lerakódását a legjobb megelőzni. Azonban, ha fogyókúrára kerül a sor, az életmódváltásnak hatékony kiegészítői lehetnek a különböző alakformáló krémek, melyek bizonyos típusai akár a narancsbőr elleni harcban is jó segítségül szolgálhatnak.

Alakformáló krémek fogyókúrákhoz

A felesleges zsírpárnáktól való megszabadulás sokszor még a legkitartóbbak számára is hosszú időt és sok fáradságos munkát igényel. Sajnos a súlyfelesleg valóban sokkal gyorsabban halmozódik fel, mint amilyen gyorsan lebontható, ezért a fogyókúrát érdemes minőségi zsírégető termékekkel hatékonyabbá tenni.

A zsírégető és narancsbőr elleni krémeket külsőleg kell felvinni, hatásuk mégis a szervezet belsejében érvényesül, felpezsdítve a vérkeringést, dehidratálva a zsírsejteket, illetve segítve a méreganyagok gyorsabb távozását.

Az alakformáló krémek előnyei

Az alakformáló krémek kifejezetten a makacsabb zsírpárnák ellen használhatók: egyszerűen felvihetők a kívánt területre, ahol a meleg, bizsergető érzés jelezni is fogja a készítmény jótékony hatását.

  • Segítik az izzadást: az alakformáló krémek hatékonyságának egyik kulcsa, hogy segítik a zsírsejteket megszabadulni a felesleges víz- és sótartalomtól, valamint a különböző méreganyagoktól.
  • Regenerálják a bőrt: az alakformáló krémek nem csupán a bőr alatti zsírpárnák megszüntetésében fontosak, de ugyanúgy segítenek regenerálni a megereszkedett, kinyúlt bőrt, hozzájárulva a tökéletes alak visszaszerzéséhez.
  • Biztonságos a használatuk: a piacon többféle alakformáló krém elérhető, melyek némelyike otthoni használatra tervezett, másokat azok erős hatása miatt csak szakember felügyelete mellett ajánlott használni.

Professzionális narancsbőr elleni krémek

Az alakformáló krémek egyik innovatív fajtáját kifejezetten a narancsbőr elleni küzdelem segítésére fejlesztették ki. Az Anticellulite krém vérbőségfokozó komplex segítségével támogatja a zsírsejtek fellazítását, a narancsbőrt okozó méreganyagok távozását, illetve a bőr feszesítését. Amennyiben a bőr túl érzékenynek bizonyul, érdemes Anticellulite zselével, illetve a két termék keverésével hozzászoktatni vendégeinket a készítményekhez.

A Sara Beauty Spa Thermo-családjába tartozó cellulitisz krémeket fogyasztó, zsírbontó fogyasztó masszázshoz, vákuummasszázshoz, mélymeleg-terápiához, illetve tekercseléshez ajánljuk. A magas hatóanyagtartalom miatt ezeket a termékeket kizárólag szakember felügyelete mellett javasolt használni, amennyiben a vendég bőre jól reagált a vérbőségfokozó összetevőket kisebb mértékben tartalmazó Anticellulite krémekre.