Kézkrém, Hidratáló krém

A testápoló és hidratáló krém minden nő polcán megtalálható, hiszen a szépségápolási rutin legalapvetőbb kelléke. A széles piaci kínálat ellenére nincs könnyű dolgunk, ha szeretnénk megtalálni a tökéletes bőrpuhító krémet. A Sara Beauty Spa termékeiben álomszerűen finom és egzotikus illatok keveredése alapozza meg a prémium ápolás élményét – ez ihlette összetett hatású kókuszos és levendulás kézkrémeinket is.

Praktikus pumpás kézkrémeinket egyszerű és gyors felszívódás jellemzi, ugyanakkor legtöbb termékünk a teljes testfelületen alkalmazható. Még keresi a tökéletes hidratáló krémet vagy kézkrémet? Ne keresse tovább, válassza ki nálunk az Igazit!
SBS294
2 490 Ft
Kiszerelés250ml
SBS259
1 890 Ft
Kiszerelés250ml
SBS260
2 490 Ft
Kiszerelés500ml
SBS349
3 790 Ft
Kiszerelés1000ml
SBS009
1 590 Ft
Kiszerelés250ml
SBS010
2 190 Ft
Kiszerelés500ml
SBS276
1 890 Ft
Kiszerelés250ml
SBS286
2 390 Ft
Kiszerelés500ml
SBS077
1 490 Ft
Kiszerelés250ml
SBS078
1 990 Ft
Kiszerelés500ml
SBS194
1 590 Ft
Kiszerelés250ml
SBS195
2 190 Ft
Kiszerelés500ml
További 12 termék megjelenítése

Népszerű illatok, remek párosítások

A Sara Beauty Spa termékek megalkotásakor nemcsak arra fektettünk nagy hangsúlyt, hogy a nevünkkel fémjelzett prémiumminőségű hidratáló krémek természetes, nagy odafigyeléssel válogatott összetevőket tartalmazzanak, hanem arra is fokozottan odafigyeltünk, hogy bőrpuhító krémjeink, kézkrémjeink valódi élménnyé varázsolják a bőrápolást. Ezért a gyors felszívódású, regeneráló, hidratáló, bőrpuhító tulajdonságokkal rendelkező krémjeinkhez olyan illatpárokat választottunk, amik az érzékekre is pozitívan hatnak, így egy-egy hidratáló krém használatakor egzotikus utazásra hívunk mindenkit a páratlan illatok mezsgyéjén. Fűszeres vagy édeskés? Keserédes vagy frissítő? Bármely illattípust is keresse, kínálatunkban megtalálhatja a favoritjait. Mangó és levendula, gyömbér és kókusz, vanília és jázmin, hogy csak néhányat említsünk az általunk kitalált, izgalmas illatpárosítások közül.

Kollagén és E-vitamin – a hidratáló krémek fő összetevői

Legyen szó akár egy hidratáló kézkrémről vagy egy jótékony, növényi olajokban gazdag, tápláló testápolóról, a legtöbb termékünkben megtalálható a kollagén és az E-vitamin is, mint fő összetevő. Hogy miért? Mert egy kollagén tartalmú krém használata az egyik legjobb dolog, amit bőrünk regenerálódásáért, feszességének és rugalmasságának megőrzéséért megtehetünk. A kollagén a fiatalos, ránctalan bőr egyik titka, ami nemcsak ápol és hidratál minden bőrtípust, de télen-nyáron jótékonyan szabályozza a bőr nedvességtartalmát is.

Az E-vitamint szintén regeneráló, hidratáló tulajdonságai miatt tartjuk nélkülözhetetlennek a testápolóink világában. Az E-vitamin nem más, mint egy természetes UV-szűrő, egy alapvető antioxidáns, ami hatékonyan védhet a szabad gyökök károsító hatásaitól. Az E-vitamin tartalmú kézkrémek és testápolók amolyan természetes öregedésgátló tápanyagként működhetnek, tehát az E-vitamin tartalmú bőrápolók segíthetnek az egészséges és fiatalos bőr megőrzésében.

Pumpás kézkrémek, testápolók – praktikum nagy kiszerelésben

Praktikus, pumpás kiszerelésű kézkrémjeink és testápolóink egyik fő előnye, hogy ezek flakonjaiból éppen annyi krémet nyomhatunk ki, amennyire az adott ponton szükségünk van. Gazdaságos megoldás, hiszen a pumpás kiszerelés egyszerű adagolást tesz lehetővé akár egy kókuszos kézkrém, akár egy levendulás kézkrém, de még egy zsírosabb állagú bőrtápláló krém esetében is. A 250 ml, 500 ml és 1000 ml kiszerelésben is megvásárolható termékek között mindenki megtalálhatja a felhasználási módjához passzoló hidratáló krémeket. A kisebb kiszerelést mindennapos, otthoni alkalmazásra ajánljuk, míg a nagy, 1000 ml termékeket professzionális felhasználásra, szakembereknek, azoknak, akik munkájuk során fontosnak tartják, hogy a kiváló minőségű készítményekből – lehetőleg – sose fogyjanak ki.