4+1 többfunkciós kozmetikum, a takarékos piperepolcért

2022.08.19

Napjaink rohanó életvitele mellett előtérbe kerülnek a kompakt, gyors és hatékony megoldások. Szeretjük, ha egy dolog több mindenre jó, kettő vagy akár több az egyben termék. Tudják ezt a Sara Beauty Spa termékfejlesztői is, akik a modern nőkért és masszőrökért dolgoznak, így a termékek megalkotásakor figyelembe vették a vásárlók fenti, teljesen jogos igényét. A 4 évszakos kozmetikumok már bemutatkoztak, erről szóló cikkünket itt olvashatod el.

1. Bőrradírok, cukorradírok, sóradírok

A kíméletes és hatékony peeling minden évszakban fontos és szükséges, hiszen a bőr fellélegzik akkor, ha a finom szemcsék segítségével megtisztítod felületét a krém maradványoktól, felületi szennyeződésektől, mikro piszkoktól. A bőrradírozás után sokkal hatékonyabban szívódnak fel a bőrbe a hatóanyagok, legyen szó kézkrémről, arckrémről vagy akár testápolóról. Válaszd a Sara Beauty Spa bőrradírjait, melyeket kézre, lábra, arcra és testre egyaránt alkalmazhatsz!

2. Tusfürdő, ami habfürdő is – unisex illatokkal

A férfiak alapelve, hogy ami nem szappan, az borotvahab, viszont mi nők tudjuk, hogy a mi piperepolcunkon minimum 5 tétel helyet foglal. Kádunk szélén vagy a csempe polcunkon pedig illatos, színes seregként sorakoznak a különféle illatú, krémes vagy gél állagú habfürdők és tusfürdők. Köztük persze szerényen, hátra sorolva megbújhat a párod által használt flakon, már ha egyáltalán odafér. Válassz inkább unisex illatú krémtusfürdőket és tusfürdő géleket, amelyek amellett, hogy habfürdőként is megállják a helyüket, párodnak és Neked is megfelelő tisztálkodási lehetőséget biztosítanak, és a test tisztítása mellett arcmosásra is alkalmasak. Próbáld ki legújabb tusfürdőnket, a Tusfürdő - Eper "Mentes" - 500ml terméket.

3. Kézkrémek, amelyek testápolók is

Lassan, de biztosan tér vissza az ősz. Bár nappal még tartja magát a jó idő, sőt esetenként az extrém meleg is, már korábban sötétedik, valamint hűvösebbek az éjszakák és a hajnalok. A hőingás később már nagyobb lesz, hiszen a hűs őszi szelek, majd a télies napok szárítani fogják kezeid érzékeny bőrét. Egy pumpás kézkrém szinte minden nő éjjeliszekrényének vagy piperepolcának állandó lakója, de mi lenne, ha mi ajánlanánk olyan termékeket, amelyek testápolóként is funkcionálnak. Hihetetlen? Ne hidd, nézd meg magad ide kattintva és válogass kedvedre.

4. Fürdősó és lábáztató só

A só értékes ölelése nemcsak a bőrradírokkal kényeztet, hanem a különleges sóink flakonjai is igazi hatóanyag arzenált rejtenek. Egy nehéz nap után, mikor hazaérve legszívesebben lerúgnád már kényelmetlen (de szép) cipellőidet, lábaid szinte könyörögnek egy frissítő, regeneráló lábfürdőért. Add meg nekik, amire vágynak, de a kezelés jótékony hatását a tested áztatásával is kiegészítheted. Lábáztató sóink ugyanis fürdősóként is megállják a helyüket, jótékonyan betakarnak majd aromaterápiás hatású illatfelhőjükkel.

+1 tipp

Amikor vásárolsz, mindig nézzél egységárat. A legtöbb esetben ugyanis sokkal jobban megéri a nagyobb kiszerelést választani egy adott termékből! Nemcsak több ideig lesz elég, de sokkal környezettudatosabb is, hiszen máris egy flakonnal kevesebb műanyagot termelsz. A futárköltség is kevesebb és az üzemanyagfelhasználás szintén, így a gondolkozz globálisan, cselekedj lokálisan elve még erőteljesebben érvényesül majd az életedben!