A masszázst amiatt szeretem, mert... Vendégek mondták... – 2. rész

2023.04.27
A masszázst amiatt szeretem, mert... Vendégek mondták... – 2. rész

Cikkünk második részével is nem titkolt célunk, hogy a masszázsnak jó hírét keltsük, a masszőrök munkáját segítsük és elismerjük, valamint bíztassuk a még bátortalan masszőröket arra, hogy elinduljanak az Év Masszőre Díjon. A masszőr kezében ott rejtőzik maga a csoda, hiszen az érintés erejével gyógyít, oldja a stresszt, és még megannyi pozitív hatást gyakorol tevékenysége testre és lélekre egyaránt. Ha lemaradtál az első részről, A masszázst azért szeretem, mert... című cikkünkről, akkor olvasd el azt is, és használd ezeket a tippeket a mindennapi vendégkommunikációdban is!

A masszázst azért szeretem mert...

1. ... romantikus, közös program a párommal. Vajon belegondoltál abba, hogy hányan ajándékoznak különböző jeles alkalmakra egymásnak masszázst? Bizony sokan, és rengetegen vágynak a közös, páros masszázsélmények megélésére. A masszázs adta pillanat intimitását sokan szerelmükkel együtt vágynak megélni, úgy téve teljessé az élményt, hogy osztoznak benne azzal, akit a legjobban szeretnek. A páros masszázs már számos wellness hotelben, fürdőkomplexumban elérhető, kapcsolatépítő és érzelem mélyítő álomrandi lehetőség.

2. ...úgy lazít el, hogy közben fel is frissít

Lazít, de frissít, vagy frissítve lazít? Hogyan is van ez? A masszázs és a masszőr azt adja a testednek, amire a legnagyobb szüksége van, hiszen reggelig lehetne sorolni áldásos hatásait. Azzal, hogy a masszázs alatt kikapcsolsz, befelé figyelsz, éberen vagy akár álomban pihensz egyet, sokat teszel a mentális egészségedért is. Amikor pedig véget ér a kezelés, szinte újjá születsz. Tehát előszőr ellazulsz, aztán felfrissülsz, hisz megszabadulsz a csomóktól, a görcsöktől és a felgyülemlett feszültségtől.

3. ... mert általa segítek a testet és a lelket is felszabadítani!

Indulj el Te is hosszú távon a mentális egészség útján, hiszen, ha rendben van a lélek és a szellem, nem lesz nagy gond a testeddel sem. Szabadítsd fel Tested, és boldog lesz a lelked, így pedig szebbnek látod majd a világot, és energiával telve állsz majd a mindennapok kihívásai elé.

4. ... keringés fokozó hatás

A vér és a nyirokkeringés egy a szervezetet átszelő, roppant fontos, bonyolult rendszer. A keringés elégtelenségei számos kellemetlen tünet és akár hosszútávú kellemetlenség okozói lehetnek, így kiemelten fontos a megelőzés. Támogasd tested rendszereit rendszeres masszázzsal, és kerüld el a keringési zavarokat!

5. ... kedvemre választhatok masszázs típust

Ma már számos kezelés áll rendelkezésre. A gyógymasszázs és a sportmasszázs éppúgy közkedvelt masszázsfajta, mint a relaxáló vagy a svédmasszázs, nem beszélve a különféle eszközös vagy akár szépészeti fogyasztó, alakformáló hatású kezelésekről. Adott tehát a szabad döntés lehetősége, vagy akár igény szerint, tetszőlegesen variálni is lehet a különféle kezeléseket.

Élj át Te is meghatározó masszázsélményeket, és válassz hozzá kellemes illatú, tápláló összetevőkben gazdag masszázsolajat és masszázskrémet kínálatunkból! A Masszázsolaj - Levendula - 250ml nyugtató illata kényeztet, segíti a relaxációt.

Hozzászólások

Nincsenek bejegyzések

Értékelem