Alakformálás még hatékonyabban!

2021.01.07
alakformalas-meg-hatekonyabban
Ha új év, akkor új élet, valószínűleg te is tele vagy tervekkel!
Ha a sport és az alakformálás is felkerült a fogadalmak listájára, akkor adunk egy tippet, mivel tudod még jobban formába hozni magadat 2021-ben!

A fogyókúra, az egészséges étkezés, valamint a mozgás hatékony kiegészítője lehet a testtekercselés, melyet akár otthon is kipróbálhatsz!
Fontos tudnod, hogy a testtekercselés magában nem fog lefogyasztani, de remek kiegészítő módszer, és a látványosabb eredmény miatt lelkesebben folytathatod majd a sporlást, diétát!

Mitől hatékony a testtekercselés?


A testtekercselés (body wrapping) a narancsbőr-elleni kezelés, alakformálás és feszesítés egyik fontos eszköze.
Bár önmagában is eredményes lehet (pl. sportolás közben), de alakformáló krémekkel kiegészítve bontakozik ki igazán az ereje: segíthet a zavaró narancsbőrön, a hirtelen fogyástól petyhüdt, megnyúlt bőrrészeken, illetve a terhességi csíkokon.
A body wrapping sikerének titka valamilyen vérbőségfokozó krém/zselé valamint az e célra kifejlesztett, kompressziós fólia, kombinációján alapul.
A kompressziós fóliával betekert, tömörített lágyzsírszövetben fokozódik a nyirokkeringés, a salakanyagok eltávolítása és a zsírsejtek lebomlása. A kezelés hatására javul az adott testrész keringése és az anyagcseréje, csökken a körfogata, a kötőszövet feszesebbé, bőröd simábbá, rugalmasabbá válik.
Nagyon fontos, hogy ne feledkezz meg mellette a kellő folyadékbevitelről se!

Sara Beauty Spa speciális testtekercselő fólia alakformáláshoz, bőrfeszesítéshez!


A Sara Beauty Spa speciális kompressziós hatású kozmetikai testtekercselő fóliát a világ egyik legnagyobb fóliagyártójával fejlesztette neked, hogy extra - strech hatásával támogassa az alakformáló programodat.
Bár vastag és rugalmas, mégis extra nyúlékony, színezékmentes, 100%-ig úrrahasznosítható, környezetbarát anyagú.
A tökéletes hatás érdekében próbáld ki a Sara Beauty Spa alakformáló krémeket, melyek értékes hatóanyagaik segítségével - ilyen a koffein, a chili vagy a gyömbér– fokozzák a helyi keringést, a salakanyagok elszállítását, valamint segítenek csökkenteni a zsírsejtek méretét.
Pinterest