Katalógus

 

Ismerkedj meg a Sara Beauty Spa természetes összetevőket tartalmazó kozmetikumaival!

Ajándékozd meg tested-lelked kényeztető masszázs, wellness és spa kezelésekkel, valamint használd ezekhez a természet ihlette termékcsaládjainkat!

A Sara Beauty Spa márkát 2008-ben az az igény hívta életre, hogy tudtuk, illetve láttuk: szüksége van a masszőr- és szépségipari szakembereknek a minél természetközelibb, mindemellett jó ár-érték arányú termékekre. A piacra kerülést hosszas tervezés, kutatás, fejlesztés és terméktesztelés előzte meg.

Készítményeink összetételét a természet „ihlette”: főként a természetben megtalálható hatóanyagokat és illóolajokat tartalmaznak. A legkülönfélébb bőrproblémára és masszázs igényre hatékony, kíméletes megoldást nyújtanak. Minőségi, allergiás reakciót nem kiváltó kozmetikumaink, valamint masszázshoz kínált termékeink extra bőrpuhító, bőrmegújító, bőrtápláló és regeneráló hatásúak, bőrrokon hatóanyagaik révén gyengéd módon ápolják az arcot, a testet, a kezet és a lábat.

 

A Sara Beauty Spa napjainkban

Munkánk gyümölcseként mára már 10 országban, több mint 100 viszonteladó partnerrel vagyunk jelen. Magyarországon viszonteladó partnereink segítenek abban, hogy hazánkban ne legyenek távolságok és a személyes vásárlás lehetősége is adott legyen vásárlóink számára.

A fejlődés nem állhat meg, ahogyan az üzletfejlesztés sem. Belföldi és külföldi viszonteladó partnereink támogatása mellett a márka széles körű ismertsége is folyamatosan jó úton halad. Célunk, hogy minden hazai masszőr, testkezelő, pedikűrös és műkörmös szakember rendelkezzen legalább egy, vagy inkább több Sara Beauty Spa termékkel.

Küldetésünknek érezzük a magyar masszőrök megbecsültségének folyamatos növelését, melynek segítésére megalapítottuk az egyedi és hiánypótló kezdeményezést, az Év Masszőre Díjat. Fontosnak tartjuk hazánk masszőreinek edukálását és segítését. Tesszük ezt a marketingjükben való segítségnyújtással, tippekkel, cikkekkel, hasznos és használható szakmai, illetve üzletfejlesztési tanácsokkal egyaránt.

Sara Beauty Spa termékek

A növekedés lépései

A Sara Beauty Spa márka születése

Első export piacok megnyitása

Első alkalommal jelenik meg a márka a Cosmoprof Bologna Nemzetközi Szépségipari Szakkiállításon, Bolognaban

Megújult a Sara Beauty Spa megjelenése és csomagolása.

Az Etele Plázában található Perfect Beauty Shop referencia üzlet megnyitása.

Az Év Masszőre Díj megalapítása.

A My Sara Pontgyűjtő rendszer elindulása.

A jelen hat a jövőre is

Készítményeink, masszázskrémjeink és masszázsolajaink értékes gyógynövénytartalma, természetes illóolajai, ásványi anyagokban és vitaminokban való gazdasága, valamint nem utolsósorban a mögöttük rejlő akár évtizedes kutatás, illetve innováció szavatolja, hogy a Sara Beauty Spa kozmetikumok valóban a természet kényeztetését nyújtsák.

Melletted állunk munkád során, segítve és támogatva tevékenységedet. Mi érted vagyunk, Neked dolgozunk, hogy napról napra jobbak legyünk az előző napi önmagunknál!

Rólunk
Jelentkezz Te is!