Ismerkedjen meg a Sara Beauty Spa természetes kozmetikumokkal

Ajándékozza meg testét-lelkét kényeztető masszázs, wellness és spa kezelésekkel!

 

Termékeink összetételét a természet „ihlette”: főként a természetben megtalálható hatóanyagokat és illóolajokat tartalmaznak, a legkülönfélébb bőrproblémára és masszázs igényre nyújtanak hatékony és kíméletes megoldást. Minőségi, allergiás reakciót nem kiváltó kozmetikumaink és masszázshoz kínált termékeink extra bőrpuhító, bőrmegújító, bőrtápláló és regeneráló hatásúak, bőrrokon hatóanyagaik révén gyengéd módon ápolják az arcot, a testet, a kezet és a lábat.

Készítményeink, masszázskrémjeink és masszázsolajaink értékes gyógynövénytartalma, természetes illóolajai, ásványi anyagokban és vitaminokban való gazdasága, s nem utolsósorban a mögöttük rejlő akár évtizedes kutatás szavatolja, hogy a Sara Beauty Spa kozmetikumok valóban a természet kényeztetését nyújtsák Önnek.

Sara Beauty Spa Katalógus - 2021

2021 Sara Beauty Spa & Wellnes Katalógus

Hagyd, hogy a természet a tenyerén hordozzon!

Egy fárasztó nap utánmásra sem vágysz, mint egy kis gondoskodásra, kényeztetésre?A Sara Beauty Spa kozmetikumok tökéletes partnereid lesznek ebben. Jólesne egy tested-lelked gyönyörködtető masszázs vagy egywellness- és spa kezelés? A Sara Beauty Spa-ra mindig számíthatsz.

Hiszünk a természet erejében, ezért termékeinket gondosan válogatott, természetes összetevőkből készítjük. Korszerű gyártási technológiánknakés évtizedes kutatómunkánknak hála, az így hasznosított illóolajok,gyógynövények és ásványi anyagok megőrzik csodás erejüket, ezért legyen szó bármilyen bőrtípusról, hatékony és kíméletes bőrápolást tesznek lehetővé.

Katalógus letöltése

English catalog download