5+1 vírusvédő tipp masszőröknek

2021.09.21
5+1 vírusvédő tipp masszőröknek

Sajnos ismét egyre több a fertőzés, ezért különösen fontos, hogy védd Magadat és a környezetedet is a nem kívánt kórokozók ellen. Jobban oda kell figyelned a tisztaságra és a fertőtlenítésre, viszont időd kevés, mert sok a vendég, ezért most mutatunk néhány időtakarékos ötletet.

Használj eldobható eszközöket

Szedd fel a szőnyegeket és azokat a kelméket, amelyeket nem tudsz gyakran tisztítani, a porfogók most valóban károsak lehetnek. Javasoljuk például az egyszer használatos papírlepedőnket erre a célra. Amennyiben törülközőt, vagy plédet használsz a kezeléskor, akkor azokat tisztítsd rendszeresen!

Miden legyen be-és elcsomagolva

Most ne tegyél ki kancsóban teát, vagy uborkás vizet, mert nem higiénikus. Helyette használj palackos vizet, vagy ivóvíz automatát, de úgy, hogy a poharak is védve legyenek egy plexivel a szálló cseppek ellen. Amennyiben üdvözlő csoki, vagy cukorka van kint, akkor azok is legyenek becsomagolva.

Fertőtlenítsd a levegőt is

A gyakori szellőztetés mellett használj aromadiffúzórt vagy párologtatót, melyekbe cseppents fertőtlenítő hatású illóolajakat (pl. teafa), így a levegőben szálló rosszaságok is semlegesíthetők.

Használj maszkot!

Tudjuk, hogy kellemetlen és nehéz benne a munka, viszont nagyon jó védelmet ad. Napjainkban újra egyre többen viselik zárt térben az arctakarót, amely egyenlőre nem kötelező, viszont mindenki felel a saját, de másodsorban a környezete egészségéért is. Amennyiben vendégednél nincs maszk, adj Neki egyszer használatosat, mely kedvező áron, nagy kiszerelésben, raktárkészletről elérhető webshopunkban.

Moss sokat kezet!

A rendszeres és alapos kéztisztás fontosságáról már sok szó esett, de az sem mindegy, mivel tisztítod kezeidet. A Teafaolaj és Borsmenta hatóanyag tartalmú folyékony szappanunk fertőtlenítő hatása mellett védi is a kéz érzékeny bőrét. Tegyél ki belőle a mosdókba, illetve a kezelőhelységbe is, hogy mindig kéznél legyen. Külön figyelmesség lehet, ha mellé teszel egy csokis krémet is, mely ápolja és hidratálja dolgos kacsókat.

5+1 Felületfertőtleníts minden vendég után!

A kilincsek, kapcsolók, a székek támlái és karfái mind gyakran kerülnek érintkezésbe a kuncsaftok kezeivel, így azokat célszerű minden távozó után megtisztítani. Fertőtlenítő hatású nedves törlőkendővel pikk-pakk áttörölhetőek a gyakran megfogott felületek, illetve Testvérmárkánk oldaláról ajánljuk felület és eszközfertőtlenítőink használatát is. Csak egy fújás, és kezdődik a kórokozó irtás.

Teljen az ősz vírusmentesen és egészségesen! Ha tetszett a cikk, megköszönjük a megosztásodat, illetve kukkants be blogunkba a többi írásunkért is.

Hozzászólások

Nincsenek bejegyzések

Értékelem