Alakformálás az ünnepek után – Így kezdj neki

2024.01.12
Alakformálás az ünnepek után – Így kezdj neki

Sokan vannak, akik a téli ünnepkör után nemcsak a szép élményeket, de néhány plusz kilót is magukkal hoztak 2024-re. Legalább ennyien vannak azok is, akik az új esztendőt olyan fogadalommal indították, hogy ebben az évben nagyobb hangsúlyt kap majd a hétköznapjaikban a mozgás, az egészségesebb életmód, az alakformálás. Gondoltad volna, hogy az újévi fogadalmak legnagyobb része így vagy úgy, de a fogyókúrával, a hőn áhított alak elérésével van összefüggésben? Ha úgy érzed, felszaladt néhány plusz kiló az ünnepek alatt, ha az újévi fogadalmad neked is az volt, hogy idén jobban odafigyelsz majd az alakodra, olvass tovább, hiszen van egy nagyszerű javaslatunk arra, hogy miképp indulj el az alakformálás olykor rögös útján!

Alakformáló krém, ami helyetted dolgozik

Persze ne szó szerint értsd, hiszen még a legjobb krém sem ér semmit, ha mellette nem figyelsz oda kellőképpen arra, hogy a mindennapjaid részévé tedd az aktív mozgást és az egészséges étkezést! Viszont a helyes táplálkozás és a rendszeres testmozgás mellett, a fogyókúrádat támogathatod alakformáló készítményekkel is (narancsbőr elleni krémekkel, cellulitisz krémekkel). És hogy hogyan lehet egy krém ebben a segítségedre? Úgy, hogy ezek a termékek hatékonyságukat annak köszönhetik, hogy vérbőségfokozó összetevőik miatt felpezsdíthetik a vérkeringést, dehidratálhatják a zsírsejteket, illetve segíthetnek a méreganyagok gyorsabb távozásában.

A Sara Beauty Spa kínálatában olyan természetes összetevőkben gazdag, prémiumminőségű alakformáló készítményeket találsz, amelyek kortól és testalkattól függetlenül segíthetnek felvenni a harcot a makacs narancsbőrrel és egyéb esztétikai elváltozásokkal szemben. A főképp professzionális felhasználásra szánt termékeink jótékony hatásukat rendszeres testkezelésekkel együtt fejtik ki, így ha látványos eredményt szeretnél elérni, mindenképp érdemes a cellulitisz krémek hatékonyságát növelned rendszeres alakformáló vagy vákuum masszázzsal, mélymeleg-terápiával vagy éppen speciális tekercseléssel.

Narancsbőrre krém – profi kezekben nő a termékek hatékonysága is

Fontos kiemelnünk, hogy a Sara Beauty Spa Thermo-családjába tartozó narancsbőr elleni krémeket (pl. Karcsúsító és Narancsbőr elleni krém - Slimming Thermo Cream - 500ml) célzottan fogyasztó, zsírbontó masszázshoz, vákuummasszázshoz, mélymeleg-terápiához, illetve tekercseléshez ajánljuk, így ezen termékeket csak szakember felügyelete mellett javasolt használni. Mivel nem mindenki egyformán reagál a vérbőségfokozó komplexekre, ezért érdemes először kitapasztalni, hogy a bőr miképp viszonyul ezekhez a speciális összetevőkhöz; ha érzékenyebben, úgy fokozatosan kell hozzászoktatni a bőrt a készítményekhez. Ebben egy jó szakember tapasztalata és tudása aranyat érhet. A narancsbőr elleni küzdelem nem szélmalomharc című cikkünkből megtudhatod, hogy masszázstípustól függetlenül mire érdemes még odafigyelned a masszázst követően.

Ha kérdésed van a termékeinkkel kapcsolatban, keress minket bátran!

Hozzászólások

Nincsenek bejegyzések

Értékelem