Gyógynövényes masszázsolaj minden bőrtípusra

2023.11.13
Gyógynövényes masszázsolaj minden bőrtípusra

A Sara Beauty Spa prémium áruválasztékán időről időre felbukkannak olyan sokoldalúan felhasználható, univerzális termékek is, amelyek kompromisszummentes megoldást jelenthetnek számos helyzetben. Az univerzális masszázstej és masszázskrém után, előrukkoltunk egy olyan nagyszerű gyógynövényes masszázsolajjal is, ami nemcsak természetes összetevői miatt különleges, hanem azért is, mert számos masszázstípushoz hatékonyan alkalmazható.

Természetes növényi összetevők

A kétféle kiszerelésben is elérhető gyógynövényes masszázsolajunkat tulajdonképpen vásárlóink kérésére hoztuk létre. A termék kitalálásakor nemcsak arra fektettünk nagy hangsúlyt, hogy valóban bőrbarát összetevőket válogassunk össze, hanem arra is, hogy lehetőleg ezekből is a legjobbakat ötvözzük. Így született meg az a természetes növényi alapú masszázsolajunk, amit kendermag-, rozmaring-, eukaliptusz-, menta-, citromfű-, szegfűszegolajjal, valamint E-vitaminnal is gazdagítottunk. Ha pedig mindez még nem lenne elég, egy olyan masszázsolajat álmodtunk meg, ami egyszerre puhítja, táplálja, ápolja a bőrt, de aminek jellegzetes, különleges illata a relaxálásában is segíthet. A gyógynövényes Herbal termékcsaládunkat tehát ezen elképzelések útján keltettük életre, régi és új vásárlóink nagy megelégedettségére.

Két kiszerelés, megannyi felhasználási mód

Mivel a szóban forgó masszázsolaj minőségi növényi olajokat tartalmaz, ezért – illetve az elnyújtott felszívódás miatt – hosszan tartó csúszósságot biztosít, ami nagy segítség profi, de kezdő masszőröknek is. Mivel a termék lassan szívódik be a bőrbe, ezért nem kell állandóan újrakenni, így jobban tudsz koncentrálni a masszázsmozdulatokra és a vendégedre. Ráadásul a gazdaságos kiszerelésekről is gondoskodtunk: gyógynövényes masszázsolajat rendelhetsz 250 ml kiszerelésben (Masszázsolaj - Gyógynövényes - 250ml), ha elsőre csak kísérleteznél még a termékkel, de ha már meggyőzött minden előnyéről, választhatod a nagyobb, 1000 ml kiszerelést is. De nemcsak masszázshoz, hanem egyszerű, mindennapi bőrápoláshoz is meggyőződéssel ajánljuk, főleg azoknak, akiknek különösen száraz a bőrük. Masszázsolajunk kéz-, könyök-, térd- és lábápolásra is kiválóan alkalmas. Olvasd el Őszköszöntő masszázsélmények masszázskrémmel című cikkünket is!

Hosszan tudnánk még sorolni a szinte minden masszázstípushoz használható gyógynövényes masszázsolajunk előnyeit, de inkább arra bíztatunk, próbáld ki mielőbb, hogy magad is meggyőződhess arról, tényleg egy szuper termékről van szó!

Hozzászólások

Nincsenek bejegyzések

Értékelem