Kényeztetés a bőrnek – Bőrápolás mesterfokon

2022.09.26
Kényeztetés a bőrnek – Bőrápolás mesterfokon

Műkörmös szakemberként, esetleg profi masszőrként dolgozol? Akkor biztosan Neked is szükséged van munkád során nagy kiszerelésű, minőségi termékekre. Például egy tápláló, vitaminokban gazdag, magas E-vitamin tartalmú hidratáló kézkrémre, testápolóra.

Nem győzzük elégszer hangsúlyozni, hogy minőségi bőrápolás csakis megfelelő, természetes összetevőket, értékes hozzávalókat tartalmazó készítményekkel valósul meg. Ebben a Sara Beauty Spa különösen elhivatott, hiszen amellett, hogy termékeink fő összetevőit a természet ihlette, nagy gondot fordítunk arra is, hogy készítményeink a legkülönfélébb bőrproblémákra és masszázsigényre is hatékony segítséget nyújtsanak. A kifejezetten nagy, „szalon” kiszerelésű, 1000 ml hidratáló kézkrémünk, testápolónk magas E-vitamin tartalmának köszönhetően UV-szűrő, antioxidáns tulajdonságokkal is rendelkezik, miközben semlegesítheti a sejteket károsító szabadgyököket is.

Kézápolás és manikűr kapcsolata

Még egy egyszerűbb, természetes manikűr elkészítésénél is nagyon fontos a megfelelő kézápolásra időt szánni, nem beszélve arról, hogy körömépítésnél annyiféle fizikai, kémiai hatásnak van kitéve a köröm és a kéz bőre, hogy ilyen esetben fokozottan lényeges a szakembernek a kézápolásra is odafigyelnie. Ebben lehet kiemelt szerepe ennek a jótékony hatóanyagokban gazdag, regeneráló, hidratáló krémnek, aminek egyik nagy előnye, hogy bármely bőrtípusnál használható.

Testápolónk masszázshoz is ideális választás

Masszőrként olykor lehetnek olyan kérései is a vendégeidnek, hogy nem szeretnének masszázsolajos masszást, de az sem ritka, hogy éppen az alkalmazott masszázstechnikához jobban passzol egy könnyebb állagú, kevésbé csúszós, olajos készítmény. Ilyenkor jó, ha a fegyvertáradban egy bármikor bevethető, sokoldalú, szuper testápoló is lapul, lehetőleg nagy kiszerelésben, hogy mindig legyen mihez nyúlnod. Mivel ez a termék a teljes testfelületen használható, ezért hát- és derékmasszázshoz éppúgy ideális választás, mint egy lábmasszázshoz.

Kedvet kaptál a gazdaságos kiszerelésű termékünk kipróbálásához? Akkor rendeld meg webshopunk ezerszínű kínálatáról, akár mennyiségi kedvezménnyel!

Hozzászólások

Nincsenek bejegyzések

Értékelem