Új bőrbarát, „mentes” tusfürdő

2021.11.19
Új bőrbarát, „mentes” tusfürdő

Az egészséges és üde bőr egyáltalán nem elérhetetlen vágyálom. Napjainkban a lehetőségek végtelen tárháza adott ahhoz, hogy egyszerre ápoljuk, hidratáljuk, varázslatosan széppé tegyük a bőrünket úgy, hogy közben nem áldozunk vagyonokat egy-egy bőr- vagy testápoló termékre.

Testápolás a természetesség jegyében

Bár volt idő, mikor a vegyszermentes, kizárólag természetes alapanyagból készült kozmetikai termékek még luxuscikkeknek számítottak, manapság natúrtermékek garmadája várja azokat a vásárlókat, akik tucatkozmetikumok helyett inkább olyanokat használnának, amikkel a bőrüknek és a környezetüknek is jót tesznek.

A Sara Beauty Spa kozmetikumok rendkívüli népszerűségének és hatékonyságának egyik titka is az, hogy nálunk a természetes jelző nem csak egy untig ismételt, jól csengő, trendi kifejezés, hanem – termékpalettánkból is látszik –, komolyan is gondolunk mindent, amit a természetesség jegyében emlegetünk.

Arc- és testápoló készítményeinket, valamint professzionális masszázskezelésekhez használható termékeinket kivétel nélkül a természet ihlette. Termékeinket a természetben is megtalálható, jótékony hatóanyagok és illóolajok hívták életre, ráadásul egyes készítményeink ápoló tulajdonságaikon túl különféle bőr- és ízületi problémákra is kíméletes megoldást jelenthetnek. A természetes összetevőket tartalmazó termékeinkről bővebben a Sara Beauty Spa Mentes Termékcsalád című cikkünkben olvashattok.

Mentességből jeles

Termékeink között szép számmal akadnak olyanok, amik szilikon, paraffin, parabén mentesek, valamint nem tartalmaznak mesterséges színezékeket és szintetikus illatanyagokat sem. Itt van máris egy új, izgalmas illatösszeállítású, ápoló és frissítő tusfürdőnk, ami a teafa és a menta jótékony tulajdonságait egyesíti magában. A teafaolaj kifejezetten jó az érzékeny vagy a zsíros, problémás bőr számára, míg a menta élénkítő hatása minden tusolást valódi élménnyé varázsol.

Teafaolaj – az egyik legjobb természetes fertőtlenítő

A teafát igazi csodanövényként tartjuk számon, nem véletlenül jelenik meg több Sara Beauty Spa termék alapösszetevői között. Van teafaolajat tartalmazó folyékonyszappanunk, tusfürdőnk és lábápoló krémünk is több kiszerelésben.

A teafaolaj természetes antibakteriális hatással rendelkezik, így segíti hatékonyan megőrizni a normál és érzékeny bőr egészségét. Segítségére lehet azoknak, akik pattanásoktól szenvednek, hiszen a teafaolaj gyulladáscsökkentő hatással is bír, illetve kisebb bőrirritációk esetén csökkentheti még a kellemetlen viszketést is.

Tedd próbára teafa és menta „mentes” tusfürdőnket!

Hozzászólások

Nincsenek bejegyzések

Értékelem